torstai 16. toukokuuta 2019

Luottoväri ja luottovaatteet

Tämä asu on aivan huhtikuun alusta, kun olin menossa katsomaan erästä esitystä. Päivä oli ihanan aurinkoinen ja harkitsin hetken värikkäämpää asua ihan vain kevään kunniaksi. Lopulta päädyin kuitenkin Espritin siniseen mekkoon. Ostin mekon alunperin työmekoksi, sillä siinä on pitkä helma. En kuitenkaan ole käyttänyt mekkoa töissä, sillä mielestäni se ei sovi minulle ilman korkokenkiä juuri tuon helman pituuden vuoksi - niin hassulta kuin se kuulostaakin! Minun työni on sellainen, ettei korkokenkiä oikein voi käyttää, joten mekko on jäänyt vapaa-ajan mekoksi. Mekossa on lyhyet hihat, joten se sopii käytettäväksi myös näin keväällä. Kangas tosin on sen verran paksua, että lämpimille kesäkeleille valitsisin tämän mekon sijaan jonkin toisen. Tätä mekkoa ei ole mielestäni aiemmin näkynyt täällä blogissa, vaikkakin muita sinisiä mekkoja olen ehtinyt esitellä. Tummansininen kun on todellinen luottovärini kesät talvet!

Höglin mustat avokkaat sekä Zaran musta yläosa on jo monta kertaa nähty blogissa; kuuluvat luottovaatteisiin samoin kuin sininen luottoväreihini. Myös Furlan pikkulaukku on ollut jo monessa mukana, vaikka ostin sen alle vuosi sitten. Ajattelin aluksi yhdistäväni tähän asuun pinkin Furlan pikkulaukun, mutta päädyin sitten kuitenkin mustaan. Väripilkuksi minulle nimittäin riitti vaaleanpunainen villakangastakki, josta tosin ei ole kuvaa.


Tämä ilta on muuten hujahtanut ihan yhtäkkiä. Olin tänään koulutuksessa, minkä jälkeen pyörähdin Redissä ostamassa itselleni lisää kestovanulappuja sekä teetä. Olen tänä keväänä pyrkinyt siirtymään kokonaan kestovanulappujen käyttöön, mutta samalla todennut, että tarvitsen niitä lisää. Vanulaput nimittäin pitää pestä 60 asteessa, ja tuossa lämpötilassa pestäviä vaatteita ei kerry riittävästi ennen kuin puhtaat laput ovat minulla loppuneet. Etenkin jos unohtaa pyyhkeitä ja lakanoita pestessään nakata likaiset vanulaput omassa pussissaan koneeseen. Myyjä suositteli alunperin ostamaan kaksi settiä lappuja ja nyt hain vielä kolmannen setin. Jospa nyt ei enää tarvitsisi turvautua kertakäyttöisiin vanulappuihin unohduksen sattuessa!

En ensimmäisellä käyntikerrallani lokakuun lopussa pitänyt ollenkaan Redistä. Sen jälkeen olen kuitenkin pari kertaa pistäytynyt siellä ja todennut sieltä löytyvän aika mielenkiintoisia liikeitä sekä ruokapaikkoja. Sitä paitsi Redissä todella saa olla rauhassa ja liikkeissä saa aina apua sitä tarvitessaan! Pienen seikkailun jälkeen yleensä löydän etsimäni paikan, vaikka kieltämättä Redin logiikka ei ihan vielä olekaan avautunut minulle. Uudet opasteet ovat kuitenkin vähentäneet harhailua.

Nyt siirryn sohvan ääreen katsomaan vihdoin ja viimein tämän viikon Game of Thrones -jakson! Alkaa olla jo varsin vaikeaa yrittää välttyä spoilauksilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti