sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Kevään asu ja niitä näitä

Aikaa on taas kulunut siitä, kun olen viimeksi päässyt päivittämään blogia. Alkukevät vierähti pitkälti töitä ja kouluhommia tehden; joskin välillä toki ehdin viettää myös vapaa-aikaa. Väliin mahtui myös pääsiäinen ihanan Lenita-villakoiran seuralaisena sekä vappu hieman isomman koirakaverin sekä ystävien kanssa. Lisäksi olin kipeänä, ja flunssaa parannellessa kului myös ensimmäinen hääpäivämme. Olen myös blogitaukoni aikana ahminut lähes kaikki Jussi Adler-Olsenin dekkarit ja tuskaillut hajonnutta astianpesukonettamme. Lisäksi olen ihastunut Antti Holman Auta Antti -podcastiin. Kesäloman ajankohtakin on jo varmistunut ja kolkuttelee jo oven takana!

Nämä asukuvat ovat ajalta, kun ulkona oli vielä lunta. Ihana kevätaurinko oli kuitenkin jo alkanut paistaa, joten mieli oli jo keväinen lumesta huolimatta. Ja aika nopeasti lumikin lopulta suli, vaikka sitä olikin melkoiset määrät etenkin meidän takapihallamme. Nyt muuten ulkona vallitsee ihana alkukevään vehreys!


Twintipin hame tuntuu hieman lyhyeltä töihin puettavaksi, mutta vapaa-ajalla käytän sitä enemmän kuin mielelläni. Tämän hameen olen ostanut keväällä 2013 samalla, kun muutin ensimmäiseen omaan asuntooni. Muistan, miten puin sen päälleni ja lähdin silloisen ystäväni luokse bileisiin! Hameen kaverina on Espritin musta pusero, jonka ostin aloitettuani opinnot yliopistossa syksyllä 2016. Olin tuolloin menossa töihin illaksi, mutta minulla oli hetki aikaa ja pistäydyin Espritissä. Ostin sieltä itselleni aurinkolasit ja tämän puseron, jotka molemmat ovat yhä käytössä.

H&M:n huivin ostoajankohdasta minulla ei ole ihan yhtä kirkkaita muistoja kuin puserosta ja hameesta. Sitä olen kuitenkin käyttänyt todella paljon samoin kuin S. Oliverin mustia nilkkureita. Nilkkurit sopivat niin mekon, hameen kuin housujen kanssa arkeeni, joka sisältää paljon kävelyä. Välillä myös juoksua, kun säntään suoraan töistä yliopistolle. :D

Kiomin musta nahkalaukku on ihan huippu arjessa, jossa laukkuun pitää mahtua muistiinpanovälineiden ynnä muiden tavaroiden lisäksi myös termospullo, johon olen aamulla tehnyt välipalasmoothien valmiiksi. Laukku on todella hyvin kestänyt kulutusta ja on ehdottomasti käyttökerroissa mitattuna maksanut itsensä takaisin jo monta kertaa.


Kevään hommista minulla on vielä yksi pariessee palautettavana, kaikki muut esseet olen onneksi saanut jo tehtyä. Tätä pariesseetä teen toukokuun ja sen jälkeen pitäisikin sitten toden teolla aloittaa gradun tekeminen! Huh, aika ei ainakaan käy pitkäksi kesällä! Aluksi ajattelin huvikseni tekeväni muutaman johtajuuteen liittyvän kurssin kesäopintoina, mutta päätin hylätä tämän suunnitelmani ja keskittyä graduun. Se ei ole nimittäin edistynyt ollenkaan tänä keväänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti