tiistai 10. huhtikuuta 2018

Talven viimeinen asu!

Jokohan uskaltaisi vihdoin todeta talven olevan ohi? Eilen oli aivan uskomattoman lämmin keli, ja olin ulkona koko päivän ilman pipoa ja hanskoja - varsinainen saavutus minunkaltaiselleni vilukissalle! Nyt vain sormet ja varpaat pystyyn, että hääpäivänämme toukokuun alussa puissa olisi jo silmut ja nurmikko vihreä.

Eilen minulla oli pitkä päivä harjoittelussa ja tänään on samanpituinen päivä tiedossa. Tosin eilen minulla oli ilta vapaa ja tänään vietän sen töissä. Huomenna puolestaan harjoittelupäivä alkaa jo 7.30, eli ei tule paljon nukuttua. No, huomenna harjoittelukin on jo puolivälissä, eli sen jälkeen ollaan jo voiton puolella. Väsyttää kyllä aika paljon, mutta onneksi aamut ja illat alkavat olla jo valoisia!

Olimme eilen viimeisellä vierailulla juhlapaikalla ennen häitämme ja sovimme viimeisistä yksityiskohdista. Lisäksi minulla oli hääpukuni viimeinen sovitus. Paino on tässä kevään aikana pudonnut sen verran, että pukua piti kaventaa nelisen senttiä. Viikonloppuna luvassa ovat puolestaan minun polttarini; vähän jännittää, mitä on luvassa!


Asukuva on jälleen lopputalven harmauden keskeltä, mutta pidän tästä asusta todella paljon! Espritin sininen mekko on jo muutaman vuoden vanha, mutta edelleen yksi suosikeistani. Tällä kertaa yhdistin siihen huivin, jonka sini-valkoisiin väreihin olen ihastunut. Myös tämä huivi on kulkenut matkassani jo useamman vuoden verran. Unisan mustat saappaat ovat myös mukana samoin kuin Kiomin musta nahkalaukku. Varsinainen luottovaatteiden kokoelma siis tämäkin asu!


Mukavaa päivää! Muistatteko, mihin aikaan silmut  yleensä puhkeavat puihin tällä pääkaupunkiseudulla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti