tiistai 6. helmikuuta 2018

Kukkia lumen keskellä!

Kaupallinen yhteistyö / Miss Windy Shop

Huomenta ja mukavaa teen päivää, aloitin omani juomalla muutaman kupillisen Keisarin morsian -teetä! Viikko alkoi taas vauhdikkaasti ja jotain uutta näyttäisi olevan luvassa. Palailen tästä vielä myöhemmin, kunhan asiat vielä (toivottavasti) varmistuvat!

Eva Vintage Rose -mekko saatu Miss Windy Shopilta
Sain viime viikolla Miss Windy Shopilta tämän aivan ihanan Eva Vintage Rose -mekon. Innostuin siitä niin paljon, että halusin pukea mekon viikonloppuna ylleni purevasta pakkaskelistä huolimatta! Minulla oli suorastaan valinnanvaikeuksia, kun etsin itselleni mekkoa, sillä valikoima on todella kattava ja mekkoja löytyy sekä yksivärisinä että esimerkiksi kukka- tai pallokuvoituna. Tämä Eva Vintage Rose on 1940-luvun tyylinen vintagemekko, jossa on upea ruusukuviointi mustalla pohjalla. Minun mekkoni on kokoa XS ja se on helppo pukea pään yli.  Mekossa on v-pääntie, joita itse aika usein välttelen. En nimittäin koe oloani mukavaksi liian syvään uurretuissa kaula-aukoissa, mutta tässä mekossa oloni ei ollut ollenkaan epämukava.

Mekon lisäksi sain Frida Black Boleron, joka sopii mielestäni täydellisesti niin tämän mekon samoin kuin monen muun mekon pariksi. Minun boleroni on kokoa XS ja myös se istui omalle vartalolleni hyvin. Mekon ja boleron pariksi yhdistin vielä Unisan mustat korkkarit.


Eva Vintage Rose -mekko on mielestäni täydellinen juhlamekko, mutta sopii myös esimerkiksi teatteriin. Uskon käyttäväni mekkoa vielä monet kerrat - seuraavaksi varmaankin seuraavana treffi-iltana! Tähän minun mekkooni ei kannata yhdistää erillistä tyllihametta, mutta Mekot-sivulta löytyy monta ihanaa mekkoa, johon tyllihame sopii. Pelkästään juhlamekkoa etsivän kannattaa kurkata vielä erillinen Juhlamekot-osio. Omia suosikkejani ovat muun muassa Floral Lanterns Hepburn -kukkamekko, Trixie Doll Black -kellomekko sekä Maria Blue Floral -kellomekko. Näihin mekkoihin sopivat tyllihameet löytyvät täältä.

Miss Windy Shopin toimitus on ilmainen ja erittäin nopea. Oma mekkoni tuli muutamassa päivässä lähi-Ärrälle. Lisäksi kauppa tarjoaa 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Sopiva mekko löytyy varmasti kaiken kokoisille ja tarvittaessa asiakaspalvelu auttaa! Suosittelen lämpimästi tutustumaan! :)

Eva Vintage Rose -mekko ja Frida Black Bolero saatu Miss Windy Shopilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti