maanantai 23. tammikuuta 2017

Kummin tehtäviä

Lauantaina vietettiin marraskuun alussa syntyneen kummityttöni nimiäisiä Nuuksiossa. Olin käytännössä koko viime viikon kipeänä, mutta onneksi kuntouduin nimiäisiin! Kummin tehtävät ovat minusta kunnia-asia, joten olisi ollut todella kurjaa joutua jättämään juhlat väliin. Nämä olivat sitä paitsi ensimmäiset nimiäiset, joihin osallistuin.

Ostin nimiäislahjan jo ennen joulua, mutta jätin kortin kirjoittamisen aivan viime tinkaan. Oli todella vaikeaa keksiä jotain tilaisuuteen sopivaa korttiin, mutta lopulta löysin mielestäni ihan kauniin Hannele Huovin runon, jota lainasin korttiin.

Ystäväni laittoi minulle marraskuussa vuosijuhliin kampauksen - kyseinen päivä oli muuten sattumalta sama päivä, jolloin kummityttöni syntyi! Koska edellinen kampaus oli minusta todella kaunis, pyysin häntä tekemään minulle kampauksen myös näihin juhliin. Olen ihastunut lettikampauksiin, joten sellainen tehtiin myös tällä kertaa. Olin kampaukseen todella tyytyväinen ja se kesti hyvin seuraavanakin päivänä!


Asuksi valitsin puolestaan Uhana Designin mekon, jonka sain joululahjaksi. Mekko on omaan makuuni ehkä aavistuksen liian väljä ja pohdin tässä koko ajan, veisinkö sen ompelijalle kavennettavaksi. Mekon kuosi on minusta joka tapauksessa todella kaunis ja se on mukava päällä!

Mekon kavereiksi valitsin Longchampin konjakinvärisen clutchin sekä Höglin korkkarit. Minusta helmikorut ovat ihania, joten käytän niitä aika usein juhlissa (ja joskus myös arkena). Niinpä näihin juhliin valitsin koruiksi helmet!

Mitä pidätte kampauksestani ja asustani? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti