sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Lettinuttura

 Mukavaa sunnuntaita! Minä suuntaan vähitellen töihin ja sitten olisi tarkoitus pistäytyä vielä salilla. Ajattelin kuitenkin laittaa vielä tarkempia kuvia vuosijuhlien kampauksestani, josta tuli parempi kuin ikinä olisin voinut kuvitella. Minulla ei nimittäin ollut mitään ideaa omasta kampauksestani, vaan ohjeistukseni oli luokkaa "ei tavallinen nuttura, mutta kaikki hiukset kiinni". Olin siis enemmän kuin tyytyväinen tähän kamapukseen, jonka ystäväni loihti minulle!


Kampaus pysyi hyvänä koko illan ja vielä seuraavan päivänkin. Olen aika varma, että ystäväni saa tehdä minulle vielä uuden kampauksen kesällä, kun olisi tarkoitus juhlistaa  30-vuotissynttäreitäni. Ehkäpä jossain vaiheessa myös häät ovat ajankohtaiset!


Vuosijuhlissa kaikkien hiusten pitäisi olla kiinnitettyinä. Huomasin tosin, että ainakaan meidän ainejärjestömme juhlissa kaikki eivät olleet noudattaneet tätä ohjeistusta. Kaikilla ei myöskään ollut täyspitkää iltapukua, vaikka sekin kuuluu etikettiin. Hartiahuiveja sen sijaan näkyi monella. Minäkin otin varmuuden vuoksi mustan hartiahuivin mukaan, mutta jätin sen laukkuuni. Oma pukuni kun ei paljastanut olkapäitä enkä sen vuoksi katsonut tarvitsevani huivia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti