lauantai 19. marraskuuta 2016

Frozen-prinsessana

En todellakaan tavoitellut mitään Frozen-tunnelmaa valitessani iltapukua ensimmäisiin vuosijuhliini; koko asia ei tullut edes mieleeni. Serkkuni kuitenkin kommentoi nämä kuvat nähdessään heti, että näytän ihan Frozenin Elsalta. Kieltämättä sellainen saattaa hyvinkin olla mahdollista etenkin kun kampauksenikin on lettikampaus. Mitenkään tarkoituksellista se ei kuitenkaan ole. :D

Selailin jo syyskuussa Zalandon sivuja musta iltapuku mielessäni, mutta ihastuin loppujen lopuksi tähän Luxuar Fashionin iltapukuun silbergrau-värissä. Tilasin kokeiluun myös pari muuta pukua, mutta tämä vei voiton sekä minun että mieheni mielestä.

Koska mekossa oli todella pitkä helma, jouduin viemään sen ompelijalle lyhennykseen. Onneksi olin hankkinut iltapuvun innoissani jo todella hyvissä ajoin eikä lyhennyksellä ollut kiire. Tosin siitä tietenkin tuli lähes satasen verran lisähintaa jo muutenkin aika arvokkaalle iltapuvulleni. Hoksasin nimittäin vasta tämän puvun ostettuani, että olisin tietenkin voinut harkita myös puvun vuokraamista. No, täytyy osallistua moniin vuosijuhliin, jotta puvun hinta tulee katettua!


Esittelen kampaustani hieman myöhemmin - sen teki eräs taitava ystäväni. Koska puku itsessään oli minusta todella kaunis ja sen rintamuksessa oli hieman koristeita, halusin pitää muuten tyylin todella simppelinä. Niinpä lisäsin asuuni ainoastaan helmirannekorun sekä pienet helminapit.

En todellakaan ole taitava meikkaaja, joten ajattelin etsiä Youtubesta muutamia meikkivideoita, joiden avulla toteuttaisin meikkini. Meidän vuosijuhlamme osuivat nimittäin pyhäinpäivälle, jolloin monet paikat olivat kiinni. Muuten olisin saattanut jopa satsata ammattilaisen tekemään meikkiin.

Valitettavasti Youtube-videon perusteella tehdystä meikistä tuli suoraan sanottuna ihan kamala ja päädyin pesemään sen pois. Sain kuitenkin ihan omin taidoin tehtyä mielestäni kerrankin aika kivan meikin, joten olin todella tyytyväinen kokonaisuuteen! Kynnet lakkasit trendiväri greigellä, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna myös punaiset kynnet olisivat voineet sopia kokonaisuuteen.


Mukanani oli myös pieni musta iltalaukku, mutta se ei päätynyt näihin kuviin. Ajatuksissani otin myös väärät kengät mukaani, vaikka mekon helma oli sovitettu toisien kenkien mukaan. Onneksi molemmissa kengissä oli samankorkuinen korko, joten puku istui vääristä kengistä huolimatta hyvin. Olin ajatellut laittaa mattanahkaiset mustat avokkaat jalkaan, mutta otin erehdyksessä mukaan kiiltonahkaiset mustat avokkaat. Onneksi iltapuvun helman kuuluu peittää kengät, joten tämä virhe ei näkynyt ulospäin!

Juhlissa oli hauskaa ja pistäydyin nopeasti myös jatkoilla. Ensi vuonna olisi kyllä mukavaa päästä uudelleen mukaan! Nyt kun vielä saisin kiikutettua iltapukuni pesulaan, voisin laittaa sen kaappiin odottamaan seuraavia juhlia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti