keskiviikko 8. elokuuta 2018

Uudet kuviot

Tässä sitä ollaan, päivätöissä! Aloitin heti elokuun ensimmäinen päivä uudessa työssäni, eli nyt on paljon omaksuttavaa ja opittavaa. On kuitenkin ihan mahtavaa saada pitkän yksinäisen puurtamisen jälkeen tehdä tiimityötä ja vielä päivisin. Myös työmatkani on todella lyhyt, mikä on arjen luksusta. Aikaisemmin työmatkaan kului aina vähintään tunti suuntaansa, usein enemmänkin. Niinpä illat ovat tuntuneet ihanan pitkiltä työpäivän jälkeen. Samalla on myös rankkaa olla aivan pihalla kaikesta ja yrittää saada uusi työ haltuun mahdollisimman pian. Pitää yrittää olla kärsivällinen.


Jatkan edelleen lauantaisin aikaisemmassa työssäni, eli syksy on täynnä kaikenlaista tohinaa. Kaiken lisäksi aloitan vielä maisteriopinnot tähän päälle, eli vapaa-ajasta ei taaskaan ole puutetta. Koen kuitenkin, että uuden työn rinnalla vanhassa työssä sivutoimisesti toimiminen ja sen lisäksi vielä opiskeleminen auttavat myös irrottamaan ajatukset päätoimeeni liittyvistä asioista.

Paljon muutoksia on siis luvassa tänä syksynä, mutta ehkäpä saan vähitellen kiinni uusista rutiineista. Hieman mietityttää, miten saan kaiken tehdyksi, mutta ei auta kuin yrittää! Onneksi sain sentään kesäkurssini valmiiksi ennen töiden alkua. Tällä viikolla puolestaan pitäisi vielä hieman fiksailla sivutoimeeni liittyviä asioita, jotka onneksi pääpiirteissään ovat valmiina. Sivutoimeni työt alkavat onneksi vasta ensi viikolla ja maisteriopinnot elokuun lopussa, joten kaikki ei rysähdä saman tien niskaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti