torstai 19. heinäkuuta 2018

Juhla-asu

Huh hellettä, onneksi sentään sisällä on viielää! Ennen kuin päästään sukeltamaan kesäkuulumisiin, haluan esitellä teille loppukevään juhla-asuni, jossa suuntasin Kansallisbaletin kevätgaalaan. Tämä sama Dorothy Perkinsin mekko oli muuten mukanani Tallinnassa viime viikonloppuna. Silloin tosin yhdistin siihen hieman kesäisemmät korkkarit ja uuden Furlan clutchini. Totesin nimittäin kevätgaalan asua koostaessani, ettei minulla ole mustaa clutchia, johon saisin mahtumaan muutakin kuin puhelimeni ja luottokorttini. Niinpä suunnatessani Tukholmaan kesäkuun alussa hankin lentokentältä alesta Furlan clutchin.

Kansallisbaletin kevätgaala oli muuten todella  upea ja tanssijat tuntuivat olevan huipussaan. Toivon, että jatkossa pääsen hieman useammin baletiin, kun en enää tee iltatöitä. Tosin voi olla, että iltapainotteiset maisteriopintoni hankaloittavat tätä suunnitelmaani.


Uutta clutchia hankkiessani aloin myös pohtia, että voisin jälleen karsia vaatekaappini sisältöä. Minulle on kertynyt kaikenlaisia ihania laukkuja ja clutcheja, joita en kuitenkaan ole niiden ihanuudesta huolimatta käyttänyt. Olen myös karsinut samasta syystä vaatteita ja kiertoon on menossa muun muassa kaksi Donna Karanin maksihametta, joita on käytetty ainoastaan pari kertaa. Myyn myös Acnen musta villahuivin, koruja, ison kassillinen korkkareita ja jopa pari muumimukia sekä muita astioita. Laskin, että myytävää on kaksi IKEA-kassillista ja siihen päälle vielä kaksi isoa muovikassia. Melkoinen määrä!

En yleensä saa kaikkea myytyä kirppiksellä ja usein luovutan jäljellejääneet vaatteet hyväntekeväisyyteen. Tällä kertaa kuitenkin ajattelin, että mikäli arvokkaampia kenkiä ja laukkuja jää jäljelle, laitan ne Zadaahan myyntiin. Olen ladannut kyseisen sovelluksen ja hieman tutkinut sitä, mutta en ole vielä myynyt siellä mitään. Olen kuitenkin kuullut hyvää Zadaasta, joten ajattelin antaa sille mahdollisuuden.

Nyt suuntaan takaisin ulos lukemaan erityispedagogiikkaa ja naputtelemaan samasta aiheesta esseetä! Essee koostuu neljästä tehtävästä, joista olen toistaiseksi tehnyt vasta yhden. Ajattelin kuitenkin yrittää tehdä tänään toisen ja huomenna kolmannen, jolloin ensi viikolle jäisi enää yhden kirjan lukeminen ja sen perusteella viimeiseen tehtävään vastaaminen. On joka tapauksessa aika paljon mukavampaa lukea ulkona riipputuolissa kuin sisällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti