keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Lenkkarityyli

Huomenta ja mukavaa keskiviikkoa! Yleensä keskiviikko on ollut minulle vasta viikon toinen työpäivä, joten viikko on ollut vasta alussa. Koska nyt teen toimistotyötä, on viikko oikeasti jo puolivälissä ja kaiken lisäksi viikonloppu vapaa - ihan luksusta! Viikonloppuna suuntaan muuten pienelle valmistujaismatkalle Ruotsiin, mutta sitä ennen luvassa on muun muassa after workit ystäväni kanssa! Lisäksi huomenna menee koko ilta opintojen parissa samoin kuin eilenkin.


Niin kuin kuvistakin voi päätellä, nämä kuvat ovat tasan kuukauden takaa, kun pensaissa oli vasta pienen pieniä silmuja. Häiden jälkeisenä päivänä en jaksanut juurikaan laittautua, vaan sonnustauduin Bershkan kukalliseen tunikaan ja Mamaliciousin neuletakkiin. Vierastan aika paljon lenkkarityyliä, mutta yritin tänä keväänä vähän totuttautua siihen. Hankin nimittäin lopputalvesta Zalandon alesta nämä Even & Odd -lenkkarit, joita olen varsin ahkerasti käyttänyt koko kevään. Koen tosin vaikeaksi niiden yhdistämisen muuhun kuin simppeliin, mustaan nahkalaukkuun.


Tällä viikolla on kyllä puhaltanut järkyttävän kylmä tuuli täällä pääkaupunkiseudulla! Huomasin eilen, että sukkahousut ovat rikki juuri, kun minun piti lähteä töihin. Pelkäsin myöhästyväni junasta, joten revin rikkinäiset sukkahousut äkkiä pois ja nappasin mukaan uudet pukematta niitä päälleni. Vartin kävelymatka asemalle oli kyllä todella viileä ilman sukkiksia! Myös nahkatakissa palelin niin paljon, että tänään päätin sonnustautua trenssiin! No, eiköhän keli tästä vielä lämpene; kohtahan me lähdemme jo häämatkallekin! Miehellä nimittäin alkaa loma jo tämän viikon perjantaina ja minulla taas viikon kuluttua perjantaina. Vähiin käy ennen kuin loppuu! :)

Nyt alan pikkuhiljaa valmistautua töihinlähtöön!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti