tiistai 5. kesäkuuta 2018

Ensimmäinen päivämme avioparina

Palaan vielä tasan kuukauden takaisiin tunnelmiin, jolloin vietimme ensimmäistä päiväämme avioparina. Tulimme tosiaan hääyöksi kotiin, jonne olimme varanneet itsellemme aamiaistarvikkeet luksusaamupalaan. Kovin myöhään emme nukkuneet, joten päivä sujui hieman väsyneissä mutta kuitenkin hyvissä ja onnellisissa tunnelmissa. Lueskelimme muun muassa saamiamme kortteja ja vieraskirjaan kirjoitettuja terveisiä, kävimme kävelyllä ja söimme hyvin.

Sain heti aamulla mieheltäni huomenlahjaksi Kalevala Korun kaulakorun, jonka olin kyllä itse valinnut itselleni. Mies ei nimittäin uskalla ostaa minulle koruja ominpäin, sillä hänen mielestään minulla on niin haastava maku. Tämä kaulakoru oli juuri sellainen kuin halusin; yksinkertainen, mutta siinä on kuitenkin jokin juju. :)


Hääkampaukseni oli muuten niin hyvin tehty, että se kesti minulla lauantaista keskiviikkoon asti muutamalla korjauksella! Keskiviikkona pinnit alkoivat painaa päänahkaa jo sen verran, että päätin purkaa kampauksen. Ajattelin, että saattaisi myös olla korkea aika pestä hiukset. :D
Hääkampaukseni oli joka tapauksessa ihana ja juuri sellainen kuin halusinkin - ystävääni voi kyllä aina luottaa! Lettikampaukset ovat suosikkejani vuodesta toiseen, joten myös hääkampaukseni oli sellainen. Ystäväni ei kuitenkaan voi laittaa hiuksiani heinäkuun kaverijuhliin, joten olen jälleen varannut itselleni kampaaja-ajan. Mielessäni on lettinuttura, mutta katsotaan, millainen siitä tulee. Kampaajalla kun saattaa olla aika erilainen visio mielessään kuin minulla.


Kohta pitää vähitellen suunnata töihin parin viikon projektini pariin. Tänään on pitkä päivä, sillä töiden jälkeen suuntaan lähes kolmeksi tunniksi yliopistolle erityispedagogiikan aineopintojen kurssin pariin. Ei ainakaan lopu tekeminen kesken! :D

Eilen minut yllätettiin iloisesti kukkakimpulla töissä, mikä piristi päivääni todella paljon! Meillä onkin tällä hetkellä koti täynnä kukkia, jotka onneksi kestävät paremmin kuin nuo lahjapöytämme ruusut. Olin ostanut maljakkoon kaksi ruusukimppua, joista toinen alkoi lakastua heti samana päivänä. Toinen kimppu sentään kesti pidempään, mutta olin kyllä aika pettynyt laatuun. Yleensä nimittäin Reilun kaupan ruusut kestävät jopa kaksi viikkoa - huonosta hoidostani huolimatta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti