torstai 31. toukokuuta 2018

Valmistumisen kynnyksellä

Tänään aamulla sain ilokseni sähköpostiviestin, jossa luki, että tutkintoni on valmiina rekisterissä. Minä siis valmistun! Tunne on aivan huikea, sillä täsmälleen kaksi vuotta sitten olin soveltuvuuskokeessa ja lähdin sieltä aivan varmana siitä, etten pääsisi sisään. Ryhmätilanne meni ihan hyvin, mutta haastattelu oli aivan uskomattoman tiukkaa grillausta! Enpä olisi silloin uskonut, että kahden vuoden kuluttua valmistun yliopistosta! Ajattelin nimittäin sisään päästyäni, että tutkintoni suorittamiseen menisi todennäköisesti normaalia pidempi aika, kun kerran tein tutkinnon samalla kun työskentelin päätoimisesti. Valmistun kuitenkin ennätysajassa ja nappasin rekisteriin vielä reilut kolmekymmentä ylimääräistä opintopistettäkin. Olen kyllä todella ylpeä tästä saavutuksesta - etenkin kun vielä viikko sitten luulin, että valmistumiseni kaatuisi yhteen puheviestinnän puuttuvaan opintopisteeseen. Haaveissa on opiskellä vielä lisää, minkä vuoksi työstänkin parhaillaan erästä kesäkurssia avoimen yliopiston puolella. Sen jälkeen aion kuitenkin hieman hengähtää!


Tämä viikko on muutenkin muutosten aikaa, sillä teen viimeistä viikkoa työtäni. Sen jälkeen minulla on eräs kahden viikon projekti ennen kesälomalle jäämistä. Minulla on yleensä ollut ihana kahdeksan viikon kesäloma, mutta tänä vuonna aloitan uudet työt jo heti elokuun alussa. Niinpä kesäloma on supistunut kuuteen viikkoon. Alaa vaihtaessani joudun luopumaan tällaisesta lomaluksuksesta, mutta saan vastalahjaksi päivätyön ja vapaat illat - se jos mikä on luksusta näin kuuden vuoden jälkeen! Uuteen työhön meneminen jännittää todella paljon, mutta täytyy toivoa, että kaikki menee hyvin.

Valmistujaisiani juhlitaan yliopistolla juuri ennen meidän häämatkaamme, mutta olen ajatellut pitää pienet kahvikutsut kotonamme heinäkuussa matkan jälkeen. Aina on nimittäin  hyvä syy juhlia! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti