lauantai 12. toukokuuta 2018

Vaaleanpunainen takki


Mukavaa lauantai-iltaa! Me olemme viettäneet iltapäivän ja illan ulkona grillaillen muutamien kavereiden kanssa. Nyt pojat katsovat jääkiekkoa (minä olisin valinnut Euroviisut, mutta hävisin äänestyksen) ja minä olen saanut leivottua vanilja-puolukkatortun Kinuskikissan ohjeen mukaan huomiseksi äitienpäiväksi. Niinpä katsoin, että nyt olisi hyvä hetki käyttää aikaa bloggailuun. :)


Asu on huhtikuun puolelta, kun kävimme vanhempieni ja mieheni äidin (eli nykyisen anoppini) sekä hänen miesystävänsä kanssa syömässä Töölön Mamma Rosassa. Päivä oli jo varovaisen keväinen ja ulkona pärjäsi ilman pipoa. Loistava keli pukeutua tämän kevään suosikkitakkiini, eli Onlyn ohueen villakangastakkiin, jonka tilasin muistaakseni vielä silloin, kun ulkona oli kylmää ja lunta. Täytyy myöntää, että ihan aidosti minulla ei ollut tällaiselle takille tarvetta, sillä minulla oli entuudestaan jo kaksi mustaa villakangastakkia. Olin kuitenkin jo yli vuoden ajan ihastellut blogeissa vaaleanpunaisia villakangastakkeja samoin kuin Pinterestissä. Niinpä päätin ostaa vaaleanpunaisen takin, mikäli löytäisin sopivan. Niinpä kun Zalandossa vastaan tuli tämä Onlyn vaaleanpunainen ihanuus, päätin tilata sen. Sekä koko että malli osuivat nappiin - vaaleanpunaisen sävystä puhumattakaan! Kannatti siis sortua tällaiseen  heräteostokseen. 


Jos takki on  uusi, kaikki muu kuvassa onkin sitten vanhaa. Mustan Marc  O'Polon mekon ostin jo vuosia sitten alunperin hautajaisiin, joita sattui kahdet puolen vuoden sisään. En ollut pitkään aikaan käyttänyt mekkoa, joten päätin tehdä tästä "hautajaismekosta" myös hieman iloisempien tilanteiden mekon. Mekon päälle puin Zaran mustan yläosan. Jalassa olivat (tietenkin) mustat Unisan saappaat, jotka sain muuten vihdoin kiikutettua suutarille korkolappujen vaihtoon ennen kuin laitoin ne talviteloille. Vappupäivänä tulikin huollettua talvikengät varastointia varten. Laukuksi valitsin Louis Vuittonin laukun, jonka mallia en tiedä. Pitänee selvittää jossain vaiheessa. :)

Hyvää viikonlopun jatkoa! Huomenna juhlitaankin äitejä - sekä omaani että anoppiani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti