maanantai 9. huhtikuuta 2018

Pääsiäisen asu

Maanantai ja harjoitteluni kolmas viikko edessä! On ollut yllättävän vaikeaa omaksua uuden työyhteisön toimintatapoja ja huomaan olevani pettynyt omaan omaksumiskykyyni. Olin ajatellut, että solahtaisin työyhteisöön paljon vaivattomammin. No, niin ei kyllä ole käynyt ja olen joutunut tottumaan siihen, että yritän koko ajan pysyä kartalla siitä, missä minun pitäisi milloinkin olla ja mitä minun tulisi siellä tehdä. Minun pitäisi pystyä ottamaan toiminnasta vähitellen kokonaisvastuu, mutta nyt se tuntuu vielä hyvin kaukaiselta ajatukselta. No, onhan tässä vielä aikaa - ihmettä odotellessa siis! :D


Pääsiäinen oli enemmän kuin tervetullut tauko ensimmäisen harkkaviikon jälkeen. Se tosin meni pitkälti kouluhommia tehdessä. Ehdin tosin myös käydä salilla joka päivä, ja viikko sitten sunnuntaina pistäydyimme myös päivällisellä mieheni äidin luona. En ole koskaan erityisemmin pitänyt lampaasta, mutta mieheni äiti on jo useampana vuotena onnistunut valmistamaan lammasta, joka jopa minusta on ollut herkullista! Jälkiruokana muuten testailimme erästä makuvaihtoehtoa hääkakuksemme, jonka mieheni sisko tekee meille. Häihin on enää alle kuukausi, joten vähiin käy aika!

Asuna on jo kertaalleen blogissa näkynyt Dorothy Perkinsin vihreä mekko, mutta tällä kertaa kuvista saa ehkä hieman viime kertaa paremmin selvää. Mekko on ihana ja olen käyttänyt sitä paljon! Ja koska kelit alkoivat vihdoin olla keväiset, päätin pääsiäisenä sonnustautua ihaniin Esmara by Heidi Klum -mokkanilkkureihini. Niiden kanssa yhdistin Selected Femmen mokkaclutchin.


Koska pääsiäisenä olimme liikkeellä autolla, uskaltauduin pitkästä aikaa ulos ilman pipoa. Minulla pipokausi nimittäin alkaa varsin aikaisin syksyllä ja kestää pitkälle kevääseen, sillä minulla on melkein aina kylmä! Koska kuitenkin tällä kerralla selvisin ilman pipoa, pystyin väkertämään hiukset nutturalle. Kuvassa näkyvät myös lapsuuden ystävältäni 30-vuotislahjaksi saamani Kalevala Korun korvikset.


Tänään on luvassa oikea kuvapläjäys, sillä halusin esitellä hieman kevyemmän toppatakkini, jonka tilasin Zalandolta. Niin kuin olette ehkä huomanneet, olen ihastunut tummansiniseen, joten hankin myös tämän takin tummansinisenä. Takki on Dorothy Perkinsiltä ja sen kanssa olen käyttänyt Balmuirin mustaa Highland-huiviani. Tuo huivi on ollut tiiviisti käytössä koko talven - kannatti todella satsata siihen, vaikka hinta  hirvittikin! Käyttökertoja on kuitenkin kertynyt niin paljon, ettei niitä kohti huiville ole jäänyt hintaa juuri ollenkaan. Myös Sauson nahkahansikkaat ovat olleet päivittäisessä käytössä. Tosin hirmupakkasilla käytin kyllä Sauson nahkarukkasia! Aurinkolasit puolestaan ovat Dolce & Gabbanalta ja ne ovat tällä hetkellä ainoat aurinkolasit, jotka omistan. Olen onnistunut hukkaamaan kaikki muut lasini. Täytynee viimeistään häämatkalta yrittää bongata toiset!


Ihanaa viikon alkua teille kaikille! Minä suuntaan nyt harjoittelupaikkaani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti