perjantai 20. huhtikuuta 2018

Elämänmuutos

Mitä kuuluu? Minulla on harkka viimeistä viikkoa vaille valmis, ja häihin huomenna aikaa tasan kaksi viikkoa. Viime viikon lauantaina vietettiin minun polttareitani, ja päivä oli täynnä touhua aamusta seuraavaan aamuyöhön asti. Sunnuntaina puolestaan olimme syömässä minun vanhempieni ja mieheni äidin sekä hänen puolisonsa kanssa. Sen jälkeen olenkin ollut lähinnä harjoittelussa tai töissä ja yrittänyt välillä käydä kotona nukkumassa. Unta on kyllä kertynyt aivan luvattoman vähän kuluneella viikolla, mutta jospa tilanne viimeistään harkan jälkeen helpottaisi!

Minulla on mahtava harjoittelupaikka, jossa olen oppinut paljon. Koko ajan tulee kuitenkin vastaan aivan uusia tilanteita, joissa olen epävarma siitä, miten minun tulisi toimia. Koen kyllä kehittyneeni, mutta samalla tuskastun siitä, etten oikeastaan tiedä vielä mitään monesta asiasta, jotka minun tulisi kyetä ottamaan haltuun elokuussa. Aloitan nimittäin elokuun alussa aivan uudessa työpaikassa ja uudella alalla. Melkoinen elämänämuutos siis! Jännittää, millaiseen paikkaan olen menossa ja ylipäätään se, olenko tehnyt oikean päätöksen. Samalla kuitenkin tiedostan, etten haluaisi enää päätoimisesti jäädä nykyiseen työhönikään. Täytynee vain luottaa siihen, että elämä kantaa, vaikka hirvittää! Myös nykyisen työsopimukseni irtisanominen jännitti, mutta ainakin tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin.

Uuden elämänvaiheen neilikat

Tämä uusi työpaikkani varmistui jo reilusti yli kuukausi sitten, mutta nyt vasta tuntuu siltä, että haluan jakaa tätä tietoa hieman enemmän. Jatkan osa-aikaisesti myös nykyisessä työssäni, mikä tuntuu hyvältä ajatukselta tässä elämänvaiheessa.

Kahden viikon kuluttua juhlitaan häitämme ja sitten kesäkuussa minun valmistujaisiani! Niiden jälkeen suuntaammekin mieheni kanssa toivottavasti ikimuistoiselle häämatkallemme Los Angelesiin ja Fidzille! Heinäkuun lopussa juhlimme kavereiden kesken häitämme, ja elokuun ensimmäinen päivä aloitan uudessa työpaikassani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti