maanantai 23. huhtikuuta 2018

Ei niin onnistunut asu, mutta ihana mekko!

Minua vähän harmittaa, kun en saanut ihanaa Joutsenen untuvatakkiani kuvattua ollenkaa blogiin. Onneksi tämä Even& Oddin musta villakangastakki kuitenkin pääsi kuviin, sillä se on mielestäni ihana. Etsin pitkään istuvaa, kohtuuhintaista ja hupullista mustaa villakangastakkia, mutta sopivaa ei meinannut löytyä millään. Viime kesänä kuitenkin osasin heti olla kyttäämässä, kun syksyn villakangastakit tulivat myyntiin. Nappasin tämän Zalandosta itselleni, ja takki todella täyttäää kaikki sille asettamani kriteerit!

Balmuirin kashmirhuiveja minulla on neljä eri väristä, joista tänä talvena olen käyttänyt mustan huivin lisäksi eniten tätä lilaa huivia. Huivit ovat minun makuuni tarpeeksi pitkiä ja ne eivät kutita ollenkaan. Toki ne ovat myös lämpimiä!


Tämä Anna Fieldin mekko muodostui yhdeksi talven suosikkimekoistani, vaikka sitä ei ole blogikuvissa näkynytkään. Mekko on ollut päälläni muun muassa äitini 60-vuotissynttäreillä, mutta se oli jonkin aikaa telakalla helman ompeleen korjauksen vuoksi. Ommel oli niin huonosti tehty, että se lähti näillä nimenomaisilla synttäreillä purkautumaan ja jouduin viemään mekon ompelijalle paikattavaksi. Mekko kuitenkin pelasti monet talven juhlat!

En ole ihan tyytyväinen näihin kuvan nilkkureihin osana asua. Esmara by Heidi Klumin nilkkurit ovat edelleen aivan mahtavat, mutta tähän asuun olisi ehkä kannattanut laittaa korkkarit tai sitten saappaat jalkaan. Vaikka pidänkin kuvan Mint & Berryn clutchista, olisin ehkä voinut myös sen vaihtaa esimerkiksi ruskeaan Longchampin clutchiin.


Tänään menen harjoittelupäivän jälkeen ompelijalle hakemaan hääpukuni; häät lähestyvät kovaa vauhtia! Lisäksi ptäisi käydä kirjastossa, viedä hääkorkkarit suutarille korkolappujen vaihtoon ja illalla käydä vielä tanssitunnilla. Mukavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti