lauantai 10. maaliskuuta 2018

Villahousueleganssia

Puuh. Tänään minulla oli normaalia pidempi työpäivä, minkä jälkeen olen lähinnä istunut koneen ääressä ja naputellut esseitä. Ensi viikolla pitäisi heti maanantaina nimittäin palauttaa yksi ryhmäessee, jonka lisäksi olen kirjoittanut pariesseetä. Sen palautus on vasta myöhemmin, mutta koska minulla alkaa ensi viikolla yksi kurssi (sen penkin alle menneeen tentin vuoksi) ja kuun lopussa harjoittelu, yritän hoitaa kaiken muun ajoissa pois alta. Lisäksi huomenna pitäisi hoitaa pari työasiaa, mutta niihin ei onneksi pitäisi mennä kovin paljon aikaa. Toivottavasti ainakaan!

Alunperin tarkoitukseni oli mennä tänään töiden jälkeen salille niin kuin yleensä lauantaisin teen. Olin kuitenkin sen verran väsynyt ja nälkäinen, että päätin tulla suoraan kotiin. Söin ja katselin hieman Downton Abbeyn neljättä kautta, minkä jälkeen sain aikaiseksi ruveta laatimaan esseitä. Siinä menikin mukavasti kolme tuntia, joiden aikana mies kauhisteli todella epäergonomista työasentoani. Meidän ruokapöytäämme ei nimittäin ole suunniteltu työntekoon, mutta sen ääressä olen laatinut lähes kaikki kouluhommani kandia myöten. Minulla oli aikoinaan yksin asuessani työpöytä, mutta en koskaan tehnyt töitä sen ääressä, vaan kökötin aina (huonossa asennossa) ruokapöydän ääressä. Niinpä työpöydättömyys ei ole ollut iso ongelma muuten kuin siten, että on todella ärsyttävää, kun tenttikirjat sun muut paperit lojuvat pitkin ruokapöytää. No, eiköhän siihen tule kohta muutos! Loppuillan ajattelin muuten katsoa joko jotain sarjaa sohvalla tai lukea pitkästä aikaa jotain muuta kuin tenttikirjaa!

Asukuva on hirmupakkasten ajalta eräältä päivältä, jolloin minulla ei ollut koulua. Sonnustauduin ikivanhaan Benchin huppariin, joka oli aikoinaan mielestäni ihan älyttömän kallis huppariksi. Olen kuitenkin pitänyt sitä niin paljon, että käyttökertoja kohden hintaa ei jää juuri ollenkaan. Huppari on sopivan rento, mutta kuitenkin jollain tavalla asiallinen, joten pidän siitä todella paljon. Mätsäsin muuten tarkoituksella villasukat hupparin harmaaseen kaulukseen. :D

En olisi selvinnyt pakkasista ilman näitä 100-prosenttista villaa olevia Piruetin villahousuja! Tässä eleganssissa niiden alla minulla tosin oli vielä thermotrikoot, jotta pärjäsin myös ulkona ollessani. Piruetin villahousut ovat tänä talvena pelastaneet monet pakkaspäivät, kun olen käyttänyt mekkoa ja tarvinnut lisälämmikettä työ- tai koulumatkoille. Villahousut ovat lämpimät, mutta silti sen verran kaupunkikelpoiset, että ne jalassa kehtaa lähteä ihmisten ilmoille. Suosittelen lämpimästi!


Nyt sohva kutsuu, mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti