sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Rästipäivä

Sunnuntait ovat minulle todellisia rästipäiviä, jolloin ehdin tehdä kaikki viikon aikana tekemättömiksi jääneet työt. Sunnuntaisin siivoan, pesen pyykkiä, teen töitä ja kouluhommia. Tänäänkin aamupäivällä pyykkikoneen jyllätessä tein kiireisimmät työhommat ensi viikoksi. Sen jälkeen tein muutaman kouluhomman ennen kuin suuntasimme mieheni kanssa salille. Salilta suuntasimme kauppaan, minkä jälkeen söimme. Nyt pitäisi motivoitua tekemään kasvatussosiologian luentopäiväkirjaa. Minulla olisi myös TVT2-opintoihin kuuluva oppimistehtävä työlistalla, mutta sen tekeminen taitaa jäädä pääsiäiseen.

Huomenna minulla alkaa muuten opintoihini kuuluva harjoittelu. Jännittää jo etukäteen, kun luvassa on ympäripyöreitä päiviä. Erityisen jännittävää on uuteen työyhteisöön liittyminen ja sen toimintatapojen omaksuminen. No, kunhan saan harjoittelun tehtyä, minulla ei enää ole enempää kouluhommia!


Tänään on muuten aivan mahtavan keväinen ilma! Salilta tullessamme suorastaan kuulimme, miten sulava lumi valuu ränniä pitkin viemäriin. Elättelen toivoa, että hääpäivänämme puissa olisi jo lehdet ja luonto muutenkin vihreä, eli kevät on enemmän kuin tervetullut!

Asukuvasta on valitettavan vaikeaa taas saada selvää; jospa lähestyvä kevät parantaisi näidenkin kuvien laatua. Kuvassa olen kuitenkin pukeutunut yhteen arkiasuistani, eli Onlyn mustaan taskumekkoon ja Anna Fieldin ponchoon. Vagabondin CORY-saappaista on muuten tulossa tarkempia kuvia, sillä tässäkin asussa ne jälleen vilahtavat!

Nyt täytynee jatkaa loppujen tämän päivän rästihommien tekemistä, jotta saan ne ajoissa valmiiksi! Eniten kyllä houkuttelisi Bookbeatissa kesken oleva dekkari; tulipa tällä viikolla kahlattua läpi ensimmäinen Kate Mortonikin, eli Talo järven rannalla.

2 kommenttia:

  1. Mahtava asu! Niitä saappaiden lähikuvia odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt saapaskuvia vihdoinkin löytyy blogistani! :)

      Poista