maanantai 12. maaliskuuta 2018

Melkein vapaapäivä

Viikonloppu hujahti ohi ja taas ollaan maanantaissa. Heräsin eilen aamulla jo seitsemältä ja kulutin aamupäivän siivoamiseen sekä työ- ja koulutehtävien tekemiseen. Sain aika paljon aikaiseksi; etenkin kun tein illalla vielä yhden kommentaarin tätä viikkoa varten!

Eilen kävimme muuten ostamassa miehelleni puvun häitä varten. Hän haluaa aina miettiä päätöksiään rauhassa, joten pukujakin soviteltiin useammassa liikkeessä ennen ostopäätöstä. Alusta asti oli selvää, ettei mieheni halua mustaa pukua häihin. Minä olin sinisen kannalla, mutta mies pohti myös harmaata. Lopulta hän päätyi mielestäni oikein raikkaan siniseen pukuun, joka sopii minusta täydellisesti mieheni väreihin. Minä ajattelin ensin puvun olevan jopa liian räikeän sininen, mutta mieheni oli oikeassa, kun halusi sovittaa sitä. Puvun sävy oli nimittäin aivan oikea hänelle!

Tänään olemme menossa käymään juhlapaikalla keskustelemaan häiden käytännön järjestelyistä. Ajattelimme myös samalla ideoida koristeluja. Ennen juhlapaikalla vierailemista pistäydyn vielä yliopistolla. Luulin nimittäin, että minulla olisi tänään vapaapäivä, mutta hoksasin eilen, että minulla on yksi luento alkuiltapäivästä. Onneksi huomasin sen ajoissa, sillä muuten olisi kyllä tullut kiire. :D


Asukuvassa näkyvät muuten uudet Vagabondin CORY-saappaani. Ne ovat muuten samanlaiset kuin nämä, mutta uusiin saappaisiin on lisätty karvavuori ja koristevetoketju. Bongasin molemmat saappaat Zalandolta, joten heidän sivuiltaan kannattaa kiinnostuneiden kurkkia, löytyisikö omaa kokoa vielä. :)

Tässä muuten näkyy Furlan musta laukku, jonka ostin, kun olin menossa yliopiston soveltuvuuskokeeseen keväällä 2016. Ostin laukun Stockalta, jossa se oli Hullujen Päivien jäljiltä alessa. Laukku muistuttaakin minua aina yliopistourani alusta. :)

Musta trikoomekko on lyhythihainen Even & Odd -merkiltä. Tässä kuvassa hihat tosin ovat jääneet ärsyttävästi myttyyn tuon Zaran yläosan alle. Yläosa on muuten jo kymmenisen vuotta vanha, mutta edelleen oikein hyvässä kunnossa.

Olen välillä miettinyt, käytänkö lukuisia vaatteitani oikeasti riittävästi. Minulla nimittäin on aika paljon vaatteita. Näistä blogin kuvista kuitenkin huomaan, että käytän samoja vaatteita varsin usein (todellisuudessa vielä enemmän kuin mitä blogiin päätyy) ja etttä minulla on mielestäni ihan kohtuullisen paljon kymmenen vuotta tai jopa vielä sitä vanhempia vaatteita ja kenkiä, jotka ovat edelleen käytössä. Tosin tässä postauksessa näkynyttä mekkoa en ole kyllä aiemmin esitellyt blogissa!

Olin äsken salilla, ja nyt on aika valmistautua loppupäivää varten. Mukavaa viikoa! :)

4 kommenttia:

 1. Just tuollaisia saappaita olen etsinyt!!! Olisiko sulla mahdollisuutta esitellä niitä tarkemmin blogissasi? Lähikuvia ym. Millaiset nuo koristevetoketjut on? :) Onko ne hyvät jalassa? Ei ole liian kuumat sisällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä idea! Teen näistä postauksen. :)

   Lyhyesti sanottuna saappaat ovat oikein hyvät, etenkin nyt kun ovat muotoutuneet minun jalkoihini sopiviksi. Pakkasella vuori lämmittää mukavasti, js sisälläkin olen pitänyt saappaita. Toki silloin tulee helpommin lämmin, mutta yliopistolla meidän tiedekunnassamme sisätiloissa on usein aika viileää. :)

   Poista
 2. Mahtavaa! Jään odottamaan sun postatausta aiheesta! Mikäkin oon yliopistolla. Ollaankohan me samassa tiedekunnassa? :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä hiihtelen ainakin tämän kevään vielä kasvatustieteellisessä. :)

   Poista