tiistai 6. maaliskuuta 2018

Maaliskuun alku

Helmikuun loppu ja maaliskuun alku ovat olleet aikamoisia. Sain kandini palautettua tasan viikko sitten, mikä onkin melkoinen tarina. Olen iltaisin töissä, ja sain puoli tuntia ennen töiden alkua viestin, että kypsyysnäytteeni on hyväksytty ja voin palauttaa kandini. No, tuo päivä oli helmikuun viimeinen palautuspäivä (palautuspäivät ovat aina kuukauden välein), ja olin jo kypsyysnäytteen myöhäisestä palautuksesta johtuen ollut aivan varma siitä, etten ehtisi palauttaa kandiani helmikuussa niin kuin olin alunperin suunnitellut. No, aloin heti viestin luettuani oikolukea työtäni vielä kertaalleen ja jatkoin sitä töiden jälkeen. Löysin lukuisia virheitä, joita aloin korjata kymmeneltä illalla kotiin tultuani. Sain kuin sainkin työni kuitenkin palautettua klo 23.30! Sinä hetkenä harmitti todella paljon, ettei ollut skumppaa, sillä palautusta olisi todellakin pitänyt juhlia! Seuraavana aamuna tosin huomasin, että Internet-lähteet-otsikko oli jäänyt väärälle sivulle, mutta minkäs teet. Työ on kuitenkin palautettu, ja nyt odottelen sormet ristissä arvosanaa!

Kandin tekeminen oli yllättävän iso projekti minulle; tein sitä aktiivisesti kaksi kuukautta. Teoreettisen viitekehyksen keräämiseen meni melko paljon aikaa, mutta myös haastattelujen litteroiminen oli todella työlästä ja siihen kului monta tuntia. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen aikaansaannokseeni, ja erityisen ylpeä olen siitä, että tein sen kokopäivätyöni sekä muiden opintojen ohessa!


Viime viikonloppu ja tämän viikon alkupäivät ovat kuluneet tentteihin valmistautuesssa. Minulla on tänään todella haastava tentti ja on sellainen olo, etteivät asiat ole ollenkaan hallussa. Sellainen olo on toki aina tenttiin mennessä, mutta nyt olen oikeasti kauhuissani. Olen lukenut tenttiin kolme kirjaa, joista viimeisintä tahkosin yli kahden viikon ajan. Se on aivan käsittämättömän raskaslukuinen, enkä oikein tiedä, olenko saanut siitä minkäänlaista otetta.

Huomenna on minulla on sivuaineen tentti, johon olen tämänpäiväisen tentin vuoksi valmistautunut todella heikosti. Jos molemmat tentit kuitenkin menevät läpi (toivottavasti ihan kohtuullisin arvosanoin), minulla ei enää ole tenttejä jäljellä tälle keväälle! Sitä sietäisi jopa juhlia!

Asukuva on valitettavan harmaa, mutta se koostuu onneksi vanhoista tutuista. Vilan vihreä tonttupuku on suosikkini, vaikkakin alkaa olla jo huolestuttavan nyppyinen. Siihen ei auta edes nukanpoistaja. Myös Unisan saappaat ja Hampton Republicin poncho kuuluvat vakiovarusteisiini. Kiomin nahkalaukku on muuten myös tänään käytössä, vaikka se tässä kuvassa näkyykin aika huonosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti