torstai 8. maaliskuuta 2018

Luku- ja tenttiviikon tunnelmia naistenpäivänä

Mukavaa naistenpäivää! Oli mukavaa käydä salilla, kun omistaja toivotti heti kättelyssä hyvää naistenpäivää. Myös oma mieheni muisti aivan ilman muistutuksia naistenpäivän, mikä oli oikein mukava yllätys!

Tämä viikko on tosiaan  yliopistolla luku- ja tenttiviikko. Tein eilen viimeisen tenttini, ja toisin kuin tiistain katastrofi tämä tentti menee kyllä ihan varmasti läpi! Aikaa tentin tekemiseen oli kaksi tuntia, käytännössä tunti per kysymys. Olisin muuten ollut jo reilussa tunnissa valmis, mutta koska olin täydentänyt ensimmäistä esseetäni milloin rivien väleihin ja milloin kirjoittaen konseptin viimeiselle sivulle kokonaan uuden kappaleen, joka todellisuudessa kuului aivan toiselle sivulle, päätin kirjoittaa koko esseen uudelleen. Koska olin kirjoittanut kokonaisen konseptin, meni uudelleenkirjoittamiseen varsin paljon aikaa. Sain tentin kuitenkin valmiiksi kymmenen minuuttia ennen tenttiajan loppumista, eli luppoaikaakin suorastaan jäi! Pisin tentissä istumani aika ennen tätä viimeistä tenttiä on ollut puolitoista tuntia (Olen nopea tenttien tekijä - tiistainakin kirjoitin kolme esseetä 75 minuutissa.), eli tulipahan tässä viimeisessä tentissä rikottua sekin ennätys! :D

Asu on ajalta ennen viime viikon hirmupakkasia. Viime viikolla nimittäin sonnustauduin pitkästä aikaa housuihin ja paksuun neuleeseen sekä iskin Uggit jalkaan. Sisävaatteiden päälle puin vielä Joutsen-untuvatakin sekä toppahousut. Että sellaista eleganssia silloin! Onneksi hirmupakkaset ovat väistyneet ja voin taas pukeutua mekkoihin!

Tämä Karla Designin mekko on jo monta vuotta vanha, mutta edelleen todella hyvässä kunnossa ja yksi suosikeistani. Huomasin pitäneeni sitä aivan liian vähän tänä vuonna, joten olen ottanut vahingon takaisin ja pukenut mekon hieman useammin päälleni. Mamaliciousin neuletakki on ollut päässä jo todella paljon, joten sitä on blogissakin näkynyt muutaman kerran. Biancon saappaat ovat myös jo kymmenen vuotta vanhat ja Ralph Laurenin laukullekin käyttökertoja on kertynyt jo kiitettävästi. Hyviä hankintoja kaikki!


Tulin äsken salilta ja olen vähitellen suuntaamassa Unicafen kautta kosmetologille. Kasvojeni iho villiintyi liian paksusta kosteusvoiteesta, ja pahin tilanne on jo rauhoittunut. Haluan kuitenkin käydä ennen häitä kasvohoidossa ja ajattelin, että viimeisten tenttien jälkeen on sopiva kohta pienelle hemmottelulle! Illaksi suuntaan taas töihin, ja jossain vaiheessa pitää lukea vielä erästä kirjaakin esseetä varten. Eipähän lopu tekeminen kesken!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti