keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Fiiliksiä

Äh, eipä tainnut eilinen tentti mennä läpi. Suoriuduin omasta mielestäni suorastaan hämmästyttävän hyvin kahdesta kysymyksestä kolmesta - etenkin kysymyksestä, joka koski todella raskaslukuista ja vaikeaa kirjaa. Sen sijaan kolmas kysymys oli aivan mahdoton enkä oikein osannut vastata siihen. Kun tentin jälkeen epätoivoisena katsoin kirjasta, mitä kysymykseen olisi pitänyt vastata, oli aika selvää, etten pääse tentistä läpi. Kaikista kysymyksistä pitää nimittäin saada vähintään ykkönen enkä taida tästä vastauksestani saada edes sitä. Oma vika ihan täysin, mutta harmittaa, kun olin kuitenkin lukenut! Onneksi olin kaukaa viisas ja otin ensi periodiin erään kurssin, jolla voin korvata tämän pohjanoteerauksen. Ei nimittäin ole oikein aikaa uusintatentille, sillä haluaisin saada kaikki opintoni valmiiksi toukokuussa!

Tänään olisi näillä näkymin kanditutkintoni viimeinen tentti, mikäli pääsen siitä läpi! Lukeminen on ollut aika olematonta, sillä panostin tuohon eiliseen tenttiin. Enkä edes löytänyt toisen luennoitsijan dioja mistään, joten valmistautumiseni niiden osalta on täysin omien muistiinpanojeni varassa. En kirjoita luennoilla mitään muuta kuin diojen ulkopuoliset huomiot, joten ei kovin hyvin mene.


Asu on parin viikon takaa, kun lähdimme etsimään miehelle pukua häitä varten. Sopiva vaihtoehto on muuten ehkä vihdoin löytynyt pitkällisen harkinnan jälkeen. Minä nimittäin olisin ostanut puvun saman tien sopivan löydyttyä, mutta mies halusi miettiä ja vertailla eri vaihtoehtoja. Lienee sanomattakin selvää, että hän on meistä kahdesta harkitsevaisempi. :D

Kuvassa on tämän talven yksi suosikkimekoistani, eli Mint & Berryn tummansininen ihanuus. Vajaamittaiset hihat saattavat kunnon pakkasilla olla varsin viileä ratkaisu, mutta onneksi päälle voi aina heittää neuletakin tai ponchon niin kuin olen tänä talvena usein tehnytkin. Ralph Laurenin laukku ja Unisan saappaat ovat myös osa tätä asua - kuinkas muutenkaan! Eilen tosin käytin tätä mekkoa uusien Vagabondin saappaideni kanssa. Löysin nimittäin tässä blogissa suursuosioon nousseet CORY-saappaat karvavuorella varustettuina Zalandosta. Nyt minulla on samoista saappaista kahdet eri versiot enkä voisi olla tyytyväisempi - etenkin kun sain alkuperäiseen pariin vihdoin vaihdatettua korkolaputkin!

Nyt täytyy kerrata viime hetken tärpit tenttiin ja suunnata vähitellen Unicafen kautta yliopistolle tenttiin. Toivottavasti tämä tentti menee paremmin kuin eilinen tentti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti