perjantai 23. helmikuuta 2018

Viikon tunnelmia

Perjantai on taas täällä! Vielä kaksi työpäivää ja sitten pääsee viikonlopun viettoon! Viikonlopusta tulee tosin aika lukemispainotteinen, sillä pitää saada yksi kirja luettua loppuun sekä kahlattua läpi eräs toinen julkaisu ja pari artikkelia. Tentit nimittäin häämöttävät heti maaliskuun alussa. Jos kaikki kuitenkin menee hyvin, ne ovat toistaiseksi viimeiset tenttini! Tosin ensimmäisen tentin kirjoista on muodostunut todella hatara käsitys, joten olen aika huolissani siitä, miten tässä oikein käy.


Viikonloppuna aion lukemisen lisäksi käydä kuitenkin myös salilla treenaamassa ja leffassa. Sain nimittäin eräältä ystävältäni kaksi helmikuun lopussa vanhaksi menevää leffalippua, jotka pitää nyt saada käytettyä pois. Tuleepahan jotain vaihtelua muuten työntäyteiseen viikonloppuun!


Alkuviikosta ääni oli vielä aika heikko ja jännitin, miten se kestäisi töissä. Uusi flunssa tekee selvästi jo tuloaan kurkkukivun perusteella, mutta ääni on onneksi toiminut ongelmitta. Katsotaan, miten tilanne tästä kehittyy.


Viikon paras uutinen on se, että naputtelin kandini vihdoin loppuun! Kuvittelin alun perin rustaavani sen lähteet ja tutkimusaineiston käsiin saatuani parissa viikossa, mutta kyllä työstöön meni pari kuukautta. Eilen kuitenkin palautin kypsyysnäytteen ja mikäli se menee läpi, saan kandin palautettua. Vielä pitää tehdä viimeinen oikolukukerta, mutta sen jälkeen yritän olla koskematta työhön. Mitä enemmän sitä luen, sitä epävarmemmaksi muutun työssäni tekemistä ratkaisuista. Yhden viittauksen ajattelin vielä tarkistaa ohjaajaltani, mutta muuten annan työn kyllä jo olla!


Sellaista siis tänne, millainen viikonloppu teitä odottaa? Minun tekisi oikeasti mieli käydä ostamassa itselleni vuosikausia suunnitelmissa ollut suksipaketti ja suunnata lähes meidän talomme vierestä lähteville laduille auringonpaisteeseen. Täytyy kuitenkin hoitaa opinnot ensin pois alta, eli hiihtämiset saavat jäädä myös tänä talvena.


Hiihtäjät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti