sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Viikon lopuksi

Sunnuntai on täällä - mihin tämä viikko taas hävisi, vastahan oli maanantai! Viikko on taas ollut touhukas; olen tehnyt työ- ja kouluhommia sekä käynyt kampaajalla. Sain myös alkuviikosta lähetettyä hääkutsumme ja tajusin, että minun pitää uusia passini sekä selvittää, millaisen adapterin tarvitsemme Jenkkeihin ja Fidzille. Näin toissayönä myös painajaista siitä, että olin lentokentällä lähdössä häämatkalle ja unohtanut täyttää ESTA-hakemuksen. Ensimmäinen häihin liittyvä painajaiseni muuten! Mies oli eilen suunnittelemassa polttareitaan bestmanien kanssa ja minä puolestani päivitin häiden soittolistoja. Oikeasti tarkoitus oli kirjoitella kandia, mutta yllättäen päädyin tekemään jotain aivan muuta.

Kandista puheen ollen lähetin tunti sitten kandini ohjaajalleni kommentoitavaksi, sillä sain vihdoin ja viimein naputeltua tulokset sekä pohdintaosuutta. Jospa kandi todella valmistuisi vielä helmikuussa! Korjauksia on varmaankin taas luvassa, mutta niiden työstämisen lisäksi minulta puuttuu kandistani enää tiivistelmä. Yritän naputella sen ensi viikolla valmiiksi. Tentiin lukeminen on ollut aika laiskaa tällä viikolla, mutta tänään sain vähän ryhdistäydyttyä. Lisäksi olemme tänään käyneet salilla tekemässä yhteisen jalkatreenin miehen kanssa, oli muuten tehokasta!


Asukuva on aika tumma, mutta minulla on siinä päälläni Mint & Berryn trikoomekko, jollaisen omistan sekä näin lilana, vihreänä ja mustana. Mekko on aivan mahtava arkimekko ja minut näkee se ylläni todella usein yliopistolla! Yhdistin mekkoon uuden neuletakkini, joka on Mamalicious-merkiltä. Neuletakki on oikeasti äitiysvaate, mutta on erittäin käyttökelpoinen, vaikka ei olisikaan raskaana. Se tosin oli minulle aivan liian pitkä, mutta käytin sen ompelijalla lyhennyksessä ja nyt neuletakki on täydellinen!

Muuta uutta kuvassa ovat mustat S. Oliverin varsikengät, jotka tosin eivät valitettavasti näy kuvassa kunnolla. Totesin tarvitsevani siistit kaupunkikelpoiset varsikengät ja löysin Zalandosta omaa silmääni miellyttävän parin. Kengissäni ei harmikseni ole vuorta, mutta muuten ne ovat täydelliset. Sitä paitsi niillä pärjää ihan hyvin, jos pukee tavallisen sukan (tai minun tapauksessani sukkahousujen) päälle merinovillasukan pakkaspäivinä.

Mekon ja kenkien lisäksi kuvassa vilahtaa uusi Kiomin laukkuni, joka pitää ehdottomasti esitellä myöhemmin paremmin. Totesin tarvitsevani mustan nahkalaukun, johon saisin mahdutettua kaiken yliopistolla tarvitsemani. Tähän laukkuun mahtuu useampi kirjaston kirja, luentolehtiö sekä paljon muuta sälää. Kerrassaan loistava löytö!

Loppuilta on kandin naputtelemisen lisäksi mennyt siivotessa. Kohta alamme katsoa Suomen Selviytyjiä ja sitten ehkä leffaa - kerrassaan hurja sunnuntai-ilta on siis luvassa! Oikeasti pitäisi lukea tenttiin, mutta täytyy yrittää huomenna kiriä tämänkin illan edestä! Loppuviikko oli monella tavalla todella ärsyttävä, joten tarvitsen jotain mukavaa ajateltavaa selvitäkseni uudesta viikosta! Muutoksia on nimittäin luvassa niin kuin olen aikaisemminkin vihjaillut. Palaillaan niistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti