perjantai 2. helmikuuta 2018

Perjantaifiilikset

Mukavaa perjantaita! Pääsin lakosta huolimatta hyvissä ajoin yliopistolle, vaikka vähän hirvitti, miten junaliikenne toimii. Eilen nimittäin työmatka kesti normaalin puolen tunnin sijaan 1,5 tuntia lumimyräkässä! Meinasi usko loppua, kun ensin pitkän odotuksen jälkeen pääsin ratikan kyytiin, joka sitten hyytyi kesken matkan. No, lyöttäydyin samaan suuntaan matkalla olleiden kanssamatkustajien seuraan ja lähdimme etsimään uutta kulkuvälinettä alle. Onneksi toinen heistä hoksasi, että pääsisimme kaukoliikenteen bussilla lähelle määränpäätä. Vaikka olin aivan varma siitä, etten mitenkään ehtisi ajoissa töihin, olin paikalla juuri oikeaan aikaan!

Tänään olen erään ryhmätunnin lisäksi naputellut yhden esseen valmiiksi. Nyt puolestaan yritän laatia vielä yhden kommentaarin ja täydentää erästä eilen tehtäväksi annettua paritehtävää (palautus tänään...). Sen jälkeen luen vielä tenttiin ennen kuin lähden taas illaksi töihin. Tekeminen ei siis lopu kesken! Viikonloppuna aion tehdä korjaukset kandiini ja kirjoittaa myös tutkimustuloksista. Ei yhtään huvittaisi, mutta pakko on hyvä motivaattori. Yksi peruna kerrallaan tässä mennään. Vaikka hommaa on todella paljon, auttaa yhdenkin tehtävän valmiiksi tekeminen jo huomattavasti. Tämä tällä viikolla laatimani essee onneksi valmistui jokseenkin kivuttomasti ja myös lähdemateriaalin lukeminen sujui joutuisasti, jes!


Tässä asussa on muuten monta luottovaatettani. Ihastuin joulun aikaan ponchoihin, joiden päälle en ole koskaan aikaisemmin oikein ymmärtänyt. Ostin loppukesästä kuitenkin tämän Hampton Republicin ponchon KappAhlista, minkä jälkeen olen ollut täysin myyty. Poncho lämmittää, kun istuu viileässä luentosalissa tai luokassa ja se on tarvittaessa helppo riisua. Minulla on tämän mustan ponchon lisäksi myös yksi vaalean- ja yksi viininpunainen poncho, mutta musta on ehdottomasti suosikkini! Tässä asussa ponchon kaverina on luottomekkoni Espritiltä sekä Unisan saappaat. Laukkuna on jälleen Louis Vuitton, sillä asu on koulupäivältä.

Ensi viikolla on muuten luvassa kaikenlaista jännää - sekä yksityiselämässä että blogin puolella. Pysytelkääpä siis linjoilla! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti