lauantai 17. helmikuuta 2018

Erilainen lauantai

Huomenta! Täällä vietetään tosiaan erilaista lauantaina, sillä menetin loppuviikosta ääneni enkä pystynyt menemään töihin. Siihen liittyen lääkäri kielsi eilen puhumisen kokonaan, mikä on kyllä auttanutkin, sillä olo on jo huomattavasti parempi eilisiltaan verrattuna. Minulla flunssat ovat viime aikoina olleet todella hankalia, sillä ne hiipivät vähitellen vaikuttamaan olotilaani, mutta eivät oikein iske kunnolla päälle. Tässäkin taudissa kärsin yli pari viikkoa asteittain pahentuvasta kurkkukivusta, joka johti lopulta äänen menetykseen. Yleisolotila oli kuitenkin ihan ok, vaikka eilen minulla olikin lämpöä. Mieluummin ottaisin kuitenkin flunssan, joka iskee kunnolla ja menee sitten nopeasti ohi.

Ulkona olisi ihanan aurinkoinen keli, mutta tässä tilanteessa on kuitenkin parempi parannella itseään kotona. Heräsimme aamulla jo ennen puoli kahdeksaan, joten päivä on jo pitkällä. Yritin aamulla lukea tenttikirjaa, jonka kanssa olen taistellut koko viikon. Eteneminen on todella hidasta, mutta tänä viikonloppuna kirja olisi kerta kaikkiaan saatava luetuksi samoin kuin pari artikkelia. Lisäksi yritän tehdä kandiini loput viilaukset; viime torstain ohjauksesta oli muuten todella paljon apua ja minulle tuli sellainen olo, että saan aikaiseksi ihan kelpo työn. Epätoivo meinasi nimittäin jo välillä iskeä!

Tämä asu on viime viikolta, jolloin kävin kampaajalla. Hiuksista taiteettiin keltaisuutta pois ja olen nyt oikein tyytyväinen väriin. Näissä kuvissa se näyttää mielestäni lämpimämmältä kuin luonnossa, vaikka alemmissa hiuskerroksissa toki lämpimyyttä vielä hieman onkin. Ehkäpä sekin saadaan jossain vaiheessa taitettua kokonaan pois, vaikka toisaalta pidän siitä, että värissä on hieman elävyyttä ja eri sävyjä.

Kuten kuvasta näkee, sonnustauduin jälleen kerran Mint & Berryn suosikkimekkooni. Tällä kertaa ylleni tosin valikoitui musta väri. Olen käyttänyt näitä mekkoja (minulta sama mekko löytyy mustan lisäksi myös violettina ja vihreänä) tänä talvena niin paljon, että ne varmaankin jatkossa yhdistyvät mielessäni kandin kirjoittamiseen. No, ainakin tekemäni ostokset ovat osoittautuneet tarpeellisiksi eivätkä rahat ole menneet hukkaan!


Kuvassa olevat Biancon saappaat taitavat muuten täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta. Muistaakseni ostin ne nimittäin silloin, kun aloitin edelliseen tutkintooni liittyvät opinnot. Saappaat ovat osoittautuneet todella laadukkaiksi, sillä ne ovat edelleen aivan uuden veroiset. Niissä on lisäksi karvavuori, joten saappailla tarkenee pikkupakkasilla oikein hyvin. Yli kymmenen asteen pakkaskeleillä niissä tosin tulee kylmä.

Ralph Laurenin laukku on jo moneen kertaan nähty blogissani, joten myös siihen satsaaminen on ollut varsin järkevää. Sen lisäksi, että ajattelin jossain vaiheessa päivittää laukkukokoelmani tänne blogiin, olen myös miettinyt, että voisin esitellä ainakin joitakin luottovaatteitani sekä -asusteitani. Niitä tosin on sen verran paljon, että postaus pitää jakaa useampaan osaan. Vinkatkaa ihmeessä, jos vielä jokin muu osa-alue kiinnostaisi teitä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti