maanantai 1. tammikuuta 2018

Vuosi 2017, osa 2

Hyvää Uutta Vuotta 2018! Loppujen lopuksi vietin aattoa kotona Netflixin parissa; ehdin vihdoin katsoa The Crownia pidemmälle sekä katsoa myös leffan. Tällaiseen ei ole nimittäin ollut aikaa opintojen ohessa. Vuoden vaihtuessa ihailin raketteja takapihallamme sekä nautin lasillisen kuohuvaa. Eilen kävin läpi vuoden 2017 ensimmäisen puoliskon, joten tänään jatketaan vielä kakkososalla.

Heinäkuu
Tämä oli ehkäpä koko vuoden ikimuistoisin kuukausi monella eri tavalla. Menimme mieheni kanssa kihloihin Kroatian lomallamme sekä aloitimme hääjärjestelyt. Lisäksi kuukausi huipentui yhteisiin 30-vuotissynttäreihimme heinäkuun lopussa. Heinäkuu siis oli yhtä juhlaa!Elokuu
Elokuussa koukutuin täydellisesti BookBeat-sovellukseen. Luen sieltä sekä e-kirjoja että kuuntelen äänikirjoja; etenkin juoksumatolla äänikirjan kuunteleminen tekee lenkistä aavistuksen vähemmän tylsää. Myös kylppärin ja vessan kuuraus sujuu joutuisasti, kun samalla kuuntelee äänikirjaa. Suosittelen lämpimästi!

Elokuussa aloin vähitellen valmistautua syksyn opintoihin suunnittelemalla lukujärjestystäni. Myös luennot alkoivat poikkeuksellisesti jo elokuun lopussa syyskuun alun sijaan. Lisäksi työt alkoivat jälleen elokuun puolivälissä.

Syyskuu
Syyskuu oli kiireinen, minulla oli yhteensä kuusi kurssia ensimmäisessä periodissa ja lisäksi hoidin työt normaalisti. Viikonloput puolestaan täyttyivät kavereiden 30-vuotissynttäreistä ja muista tapahtumista. Vietimme muun muassa ihanan date nightin mieheni kanssa. Olin iloinen siitä, että pystyin pitämään normaalista treenirutiinista kiinni kiireistä huolimatta, vaikka se välillä tarkoittikin todella aikaisia aamuherätyksiä ehtiäkseni treenaamaan ennen ensimmäistä luentoa.


Lokakuu
Opiskelukiireet jatkuivat samoin kuin kaikenlaiset sosiaaliset riennot viikonloppuisin. Lokakuussa kävin katsomassa Finlandia Trophya sekä I love me -messuilla. Lisäksi juhlittiin synttäreitä jälleen kerran. Harmikseni lokakuuhun liittyy myös muutamia ihmissuhdeongelmia ja epäreiluutta.
Ilokseni ehdin myös syksyllä treenata varsin paljon; kävin tanssitunneilla, salilla ja juoksemassa säännöllisesti.

Marraskuu
Marraskuussa tein harjoittelua opintoihini liittyen. Kuukausi oli aika raskas ja kiireinen, vaikka samalla toki opin paljon - myös siitä, mitä en osaa. Olin ajatellut tekeväni kandia harjoittelun aikana, mutta totesin, ettei aika riitä. Ensimmäiset viikot valmistauduin erääseen tenttiin, loppuaika menikin erään harjoittelun yhteydessä suorittamani kurssin tehtäviin. Kaikki tehtävät sain kuitenkin valmiiksi ja joululahjaksi sain myös vitosen periodin viimeisestä kurssista! Treenaaminen tosin oli vähäisintä koko syksynä; treenasin vain pari kertaa viikossa ajankpuutteen vuoksi.Joulukuu
Harjoitteluni loppui joulukuun alussa, minkä jälkeen ryhdyin toen teolla työstämään kandiani. Sain sen teoreettisen viitekehyksen valmiiksi joulukuun viimeisenä päivänä, mistä olin todella iloinen! Nyt pystyn heti uuden vuoden alussa syventymään tutkimusmenetelmääni ja toteuttamaan varsinaisen tutkimuksen.


Joulukuuhun liittyi paljon erilaisia työkiireitä, mutta aatonaattona rauhoituin joulun viettoon. Onnistuin järjestämään itselleni reilun viikon pituisen joululoman, jonka aikana tosin työstin kandia käytännössä päivittäin. Aikaa jäi kuitenkin myös ystävien ja läheisten näkemiseen. Kun aamulla joutuu miettimään, mikä päivä tänään on, on loma varsin onnistunut!
 
Yhteenveto ja ajatuksia tulevasta

Vuosi 2017 oli monella tapaa ikimuistoinen: remontti valmistui, menin kihloihin ja aloitimme hääsuunnittelut vuodelle 2018. Samalla vuoteen mahtui myös ongelmia niin perheessä kuin muutenkin ihmissuhteissa. Myös opinnot pitivät minut todella kiireisinä.

Minulla ei ole ollut tapana tehdä sen kummempia uudenvuodenlupauksia, mutta tavoitteita olen aina asettanut. Tavoitteeni vuodelle 2018  on jatkaa säännöllistä treenaamista - toivon ettei viime talven ja alkukevään kaltaisia pitkiä treenitaukoja enää syntyisi. Lisäksi yritän vähentää makean syöntiä, onneksi joulusuklaat alkavat olla pitkälti loppu!

Vuonna 2018 menen naimisiin ja häämatkalle - tällä kertaa suuntaamme Euroopan rajojen ulkopuolelle! Lisäksi tarkoitukseni on valmistua yliopistosta, mikäli mitään yllättävää ei tapahdu! Saa nähdä, mihin elämä minut seuraavaksi heittääkään. Toivon vuodesta 2018 parempaa kuin vuodesta 2017!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti