sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 suosikkiasut, osa 1

Esittelin viime vuonna blogissani vuoden 2016 suosikkiasuni. Niinpä ajattelin esitellä ne myös vuodelta 2017, joten täältä pesee! Kommentoikaa ihmeessä, jos jokin teidän suosikkinne jäi pois joukosta tai jos  ylipäätään olette samaa mieltä siitä, että nämä ovat vuoden 2017 onnistuneimmat asut. :)

Tämä mustanpuhuva asu on tammikuulta 2017, ja voisin edelleen pukeutua siihen. Ralph Laurenin ratsastushenkisistä saappaista on tullut paljon kyselyitä ja ne ovatkin olleet minulla ahkerassa käytössä. Ostan ehdottomasti toisen parin, jos löydän samantyyppiset saappaat vielä jostain! Tällä hetkellä saappaat tosin odottavat uusia korkolappuja. Muu asu koostuu Furlan Metropolis-laukusta, Espritin mustasta puserosta ja Closetin mustasta hameesta, jota käytin paljon myös viime kesänä!


Tämä juhla-asu on helmikuun lopusta, jolloin vietimme ystäväni ja kaasoni 30-vuotisjuhlia. Asu koostui hyvin vanhoista vaatteista; hame oli yli kymmenen vuotta vanha ja sekä Enyn toppi että Höglin kengät useamman vuoden käytössä olleita. Ainoastaan Versacen clutch oli uusi hankinta, joka on jäänyt harmillisen vähälle käytölle. Usein nimittäin totean tarvitsevani clutchia isomman laukun mukaani - täytyy yrittää skarpata tässä!


Vuonna 2017 pidin näköjään todella paljon mustia vaatteita. Pitsimekot ovat olleet suosikkejani jo useamman vuoden ajan eikä tämä Dorothy Perkinsin musta pitsimekko ole poikkeus. Sonnustauduin mekkooon huhtikuussa, kun juhlimme ystäväni synttäreitä. Väriä toi Furlan pinkki clutch ja Unisan mustat avokkaat, jotka olivat näissä pirskeissä ensimmäistä kertaa käytössä. Tilasin muuten samat korkkarit valkoisina hääkengikseni, sillä niiden lesti on loistava omalle jalalleni!


Mustasta mustavalkoiseen! Ostin Ralph Laurenin mekon Hulluilta päiviltä mummoni 90-vuotissynttäreitä varten ja kiikutin sen ompelijalle lyhennettäväksi. Mekko on mielestäni ihana, mutta harmikseni tuo valkoinen osio nappasi väriä pesussa (pesin mekon kyllä ohjeen mukaisesti) ja muuttui vaalean harmaaksi. Ärsyttävää!
 Furlan pinkki clutch oli selkeästi yksi vuoden suosikeista ja piristi asua myös näissä juhlissa. Korkkarit olivat samat Unisat kuin ylläolevassa kuvassa.


Kesällä 30 vuotta tuli täyteen, mutta silti hymyilytti! Dorothy Perkinsin sininen pitsimekko ehti tulla juuri ennen juhlia ja oli mielestäni täydellinen juhlamekko. Myös nuo Kroatiasta ostetut Jenny Fairyn korkkarit ovat mielestäni ihanat - kengät odottelevat kaapissa jo ensi kesää!


Jatketaan asujen tarkastelua huomenna, ehkäpä sitten saadaan hieman lisää väriäkin esiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti