keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Stressiä siellä, stressiä täällä

Onpahan ollut taas viikon aloitus! Viikonloppuna yritin hurjalla kiireellä työstää erästä pariesseetä eteenpäin, sillä olin huolissani siitä, etten välttämättä olisi enää myöhemmin ehtinyt syventyä siihen. Totesin, että minun täytyy täydentää esseetä vielä myöhemmin, mutta toivottavasti isoin työ on omalta osaltani kuitenkin nyt tehty.

Aina uuden periodin alussa on sellainen olo, ettei millään ehdi saada kaikkia töitä ajoissa valmiiksi. Lienee sanomattakin selvää, että samalta tuntuu myös nyt. Tällä viikolla kandiani opponoitiin seminaarissa ja täytyy todeta, että korjausten sekä muutosten määrä tuntuu tällä hetkellä suorastaan musertavalta - etenkin kun työstä on iso osa vielä kokonaan kirjoittamatta! Yritän viikonloppuna syventyä siihen, sillä viikolla aikaa ei yksinkertaisesti ole riittävästi. No, täytyy vain aloittaa ja tehdä taas yksi asia kerrallaan. Sillä metodilla olen tähänkin asti pärjännyt!

Tällä viikolla olen työstänyt erästä toista esseetä. Siihen piti lukea kaksi kirjaa ja lisäksi eräs artikkeli ja muita dokumentteja. Olen nyt lukenut kaiken muun materiaalin yhtä kirjaa lukuun ottamatta sekä saanut esseen hyvälle mallille. Stressi ei kuitenkaan pääse liikaa helpottamaan, sillä nurkan takana odottaa vielä yksi essee sekä kaksi tenttiä, joihin lukemista en ole vielä edes aloittanut. Apua!

Sellaista siis tänne. Työkuvioissakin on kaikenlaista selviteltävää ja muuta puuhaa, eli vapaa-aikaa ei juuri ole. Olenkin joutunut kieltäytymään nyt helmikuussa olevista juhlista, sillä muuten en saa kaikkea tehdyksi. Tavoitteeni on viimeistellä ja palauttaa sekä kandi että tuo tällä viikolla aloittamani essee helmikuun loppuun mennessä.

Tämä asu on parin viikon takaa, kun pistäydyin Love me do -messuilla. Ajattelin, että voisi olla mielenkiintoista käydä yksillä häämessuilla ennen H-hetkeä. Lähdin messuille ensisijaisesti hakemaan koristeluideoita ja hääautoa. Koristeluideoita messuilla oli mielestäni harmittavan vähän enkä innostunut yhdestäkään, ne eivät kerta kaikkiaan sopineet meidän häidemme tyyliin. Hääautosta sain kuitenkin tarjouksen ja lisäksi keskustelin hääkimpustani floristin kanssa. Messuilla oli ihan mukava käydä, mutta ehkä olisin odottanut niiltä enemmän. Tuntui siltä, että messut pikemminkin sopivat sellaiselle, jolla suunnittelu on vasta aivan alussa kuin sellaiselle, jonka häät ovat kolmen kuukauden kuluttua. No, tulipahan nekin koettua!


Tämän Kiomin mekon ostin muistaakseni ennen joulua. Innostuin sen simppelistä mallista, johon tekonahkainen helmakaistale tuo mielestäni kuitenkin mukavasti pientä twistiä. Olen käyttänyt mekkoa jo melko paljon, sillä se sopii mielestäni hyvin arkeen. Olen muuten naureskellut itsekseni, etten ole oikeastaan koko syksynä ja talvena käyttänyt muita vaatteita kuin mekkoja ja hameita muutamia satunnaisia housupäivä lukuun ottamatta. Blogissani on toki aina näkynyt pääasiassa mekkoja, mutta arkena olen käyttänyt aika paljonkin housuja. Nyt tosiaan mennään kuitenkin lähes pelkästään mekoilla ja hameilla! Mekkoon yhdistin jälleen Unisan saappaat sekä Ralph Laurenin laukun. Hiuksetkin sattuivat asettumaan kohtuullisen hyvin messupäivänä, mikä on jokseenkin harvinaista.

Tänään minulla on aamupäivä vapaa, mutta ajattelin vähitellen suunnata salille ja sitten lounaan kautta luennolle ennen töitä. Jospa saisin vaikkapa aloitettua tenttin lukua vähitellen! Edelliseen tenttiin laadin ensimmäistä kertaa perusteelliset muistiinpanot. Mietin, jospa kokeilisin samaa myös tässä tentissä. Tosin tenttikirjoja on kolme, että kirjoitettavaa on aika paljon.

Mukavaa päivää teille! Kävikö joku muukin häämessuilla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti