keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Silmät ristissä ja itsenäisyyspäivän asu

Heipä hei ja hyvää iltaa - näin Nalle Luppakorvaa lainatakseni. Puhuimme juuri jouluna lapsuuden suosikkiohjelmista mieheni ja tulevan kälyni kanssa. Minä suorastaan rakastin Nalle Luppakorvaa sekä Ti-Ti Nallea, mutta keskustelukumppanini eivät olleet pitäneet kummastakaan! Minusta Nalle Luppakorva oli ihanan turvallinen ja totta kai alleviivavan opettavainen; ainakin opin, mikä oli oikein ja mikä väärin. Ti-Ti Nallen laulut puolestaan olivat aivan uskomattoman mukaansatempaavia, nallehahmoista puhumattakaan!


Tänään olen viettänyt vapaapäivää muun muassa juoksemalla juoksumatolla sekä ihastelemassa kahden kuukauden ikäistä suomenlapinkoirapentua. Olemme jossain vaiheessa miettineet oman koiran hankkimista, mutta tällä hetkellä elämäntilanne on sellainen, ettemme koe koiralle riittävän tarpeeksi aikaa. Sitä paitsi sain taas muistutuksen siitä, miten teräviä pennun pienet naskalihampaat oikein ovatkaan!

Loppuilta kului kandidaatintutkielmaa väsätessä. Alkuillasta en saanut oikein mitään aikaiseksi, mutta viimeisen tunnin aikana olen naputellut edes jonkin verran tekstiä. Yritän saada teoreettisen viitekehyksen tällä viikolla valmiiksi, jotta voisin ensi viikolla kirjoittaa tutkimusmenetelmästä. Ammattikorkeakoulussa opinnäytetyön tekeminen sujui kyllä mielestäni paljon joutuisammin, mutta toivottavasti kandikin tästä vähitellen valmistuisi!

Asu on itsenäisyyspäivältä, jolloin pukeuduin samaan mekkoon kuin viime vuonnakin. Tämä Espritin sähkönsininen mekko on aika epätavallisen värinen minun valinnakseni, mutta siitä on tullut yksi talven luottomekoistani jo useampana vuotena. Poikkeuksena viime vuoteen valitsin laukukseni Selcted Femmen mokkapintaisen laukun sekä Lidlin Heidi Klum -malliston mokkanilkkurit. Niiden lesti sopii minun jaloilleni erinomaisesti; kengät eivät hanganneet edes ensimmäisellä käyttökerralla ja jaksan kävellä niillä koko päivän!

Nyt alan suunnistaa vähitellen nukkumaan; silmät ovat jo pahasti ristissä. Huomenna on luvassa treeniä sekä iltapäivätee, maltan tuskin odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti