maanantai 25. joulukuuta 2017

Hyvää Joulua!

Joulun vietto on sujunut tähän asti varsin rauhallisissa tunnelmissa. Aatonaattona minulla oli ensimmäinen lomapäivä, jolloin keskityimme joulusiivoukseen. Olen kyllä jo muutaman viikon ajan pikkuhiljaa siivoillut kotiamme normaalia tarkemmin. Minusta nimittäin on tärkeää siivota myös kaapit jouluksi, vaikka martat tästä ovatkin eri mieltä. Lisäksi naputtelin illalla kandiani useamman tunnin ajan ja kävin salilla. Vaikka päivän aikana oli todella paljon tekemistä, se tuntui ihanan pitkältä ja saimme paljon aikaiseksi! Sen sijaan meidän joululeipomuksemme eivät oikein onnistuneet; ensimmäinen satsi maidotonta joulutoffeeta paloi perusteellisesti pohjaan ja toisesta satsista tuli aivan uskomattoman sitkeää. :D


Jouluaattoaamuna heräsin aikaisin ja pistäydyin salilla juoksemassa muutaman kilometrin lenkin juoksumatolla. Tämnn jälkeen tulin kotiin ja lähdimme käymään miehen tädin luona joulupuurolla. Siinä meni mukavasti pari tuntia, minkä jälkeen pistäydyimme vielä miehen mummin luona ja veimme joululahjat iltaa varten miehen äidille. Aattoillan vietin oman perheeni luona, jonne myös mies liittyi hieman myöhemmin seuraan. Kotiin päästyämme katsoimme vielä Arthur Christmas -leffan, joka oli todellinen hyvän mielen elokuva! Tarkoitus oli katsoa Yksin kotona Netflixistä, mutta sitäpä ei sieltä enää löytynytkään, höh!

Emme oman perheeni ja mieheni kanssa ostaneet toisillemme joululahjoja. Sen sijaan sain kyllä muuten muutamia lahjoja, muun muasssa mohairviltin yhdessä mieheni kanssa, teetä sekä ihanat villasukat. Sen olen todennut, että joulu tulee kyllä ilman lahjojakin, vaikka kieltämättä jotain pientä on mukava saada.


Tänään kävimme heti aamulla salilla treenaamassa, minkä jälkeen kävimme joulusaunassa. Emme ole mieheni kanssa saunan ystäviä ollenkaan; tämä taisi olla kolmas kerta, kun ylipäätään käytimme saunaamme tämän puolentoista vuoden aikana, jonka olemme asunnossamme asuneet. Joulusauna kuitenkin rentoutti mukavasti jumissa olevia hartioitani! Testailin myös hiuksiini No yellow -shampoota, joka näytti mukavasti taittavan hiuksiini jämähtänyttä keltaisuutta.


Nyt istun tässä hair rollersit kasvojani kehystäen ja mietin, että pitäisi pikkuhiljaa alkaa valmistautua mökkireissua varten. Oikein rauhaisaa ja ihanaa joulunaikaa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti