tiistai 31. lokakuuta 2017

Syys- ja lokakuun kauheimmat ja parhaimmat hetket

Koska elämä on ollut hektistä (tosin kenelläpä ei olisi), täytyy taas niputtaa kaksi kuukautta yhteen. Paljon kaikenlaista on tapahtunut, mutta tuntuu siltä, että puolet niistä olen jo unohtanut. Elämään mahtuu sekä ylä- että alamäkiä, joista etenkin alamäet tuntuvat välillä todella lannistavilta. Siitä huolimatta olen yrittänyt ajatella, että monet asiat ovat kiinni hyvin paljon myös omasta suhtautumisesta.

Syys- ja lokakuun kauheimmat hetket
  • Ihmissuhteet. Niissä on ollut työstettävää aika paljon ja erimielisyyksiä on ollut.
  • Ilmojen viileneminen. Syksy on ollut paria sateista viikkoa lukuunottamatta kaunis ja olen nauttinut väriloistosta. Myös leudot kelit ovat olleet mieleeni. Pikkuhiljaa pakastuva ilma sen sijaan ei ole mieleeni, sillä palelen helposti ja joudun vähentämään esimerkiksi hameiden ja mekkojen pitämistä talvella.
Syys- ja lokakuun parhaimmat hetket
  • Kynttilänvalo! Viime syksynä en pystynyt nauttimaan tuikuista ollenkaan, sillä elimme remontin keskellä. Nyt olen ottanut vahingon takaisin. 
  • Joulun lähestyminen. Olen julistanut laittavani joulukoristeet esiin jo marraskuun ensimmäisenä päivänä voidakseni nauttia niistä mahdollisimman pitkään. Viime joulunahan myös joulukoristeet olivat aivan minimissä remontin vuoksi, joten nyt aion ottaa vahingon takaisin.
  • Hääjärjestelyt ovat hyvällä mallilla. Oikeastaan meiltä puuttuu isommista kokonaisuuksista enää hääauto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti