perjantai 4. elokuuta 2017

Kurkistus kotiin, osa 2

Kirjoitin toukokuussa hieman kotimme yksityskohdista, joista jatkan myös tänään. Esittelen huomenna vielä tarkemmin koko asuntoamme, mutta sitä ennen luodaan vielä katsaus muutamaan yksityiskohtaan.

Halusimme olohuoneeseemme hieman lämpimämpiä sävyjä harmaan, mustan ja valkoisen rinnalle. Mies teki meille ensin sohvapöydän ja sen jälkeen vielä kellon seinälle. Kun vielä levitimme lattialle pörröisen vaaleanruskean maton, muodostui kokonaisuus omasta mielestämme oikein toimivaksi. Pidän todella paljon tämän kellon yksinkertaisuudesta ja siitä, että se on petsattu täsmälleen saman väriseksi kuin sohvapöytämme!


Koska keittiömme on valkoinen, halusimme myös sinne hieman muuta väriä. Kun sopivaa ruokapöytää ei löytynyt valmiina (keittiöömme ei mahdu neljän hengen pöytää suurempaa ruokapöytää) kohtuuhintaan, mies päätti tehdä sen itse. Pöytä on myös samaa sävyä sohvapöydän ja kellon kanssa; ne muodostavatkin minusta kauniin yhdistelmän olohuone-keittiössämme. Piste iin päälle ovat minun mummoni tekemät pöytätabletit. Hän teki meille sekä harmaita että beigejä tabletteja, neljä kappaletta kumpaakin väriä, mutta päätimme hetken mielijohteesta sekoittaa ne tällä tavalla. Mielestäni tämä yhdistelmä on todella pirtsakka!


Heräsin tänään jo 5.45 enkä saanut sen jälkeen unta. Kohta pitäisi suunnata salille ja sen jälkeen leipoa huomisia kahvikestejä varten. Ajattelin kokeilla omaa versiotani key lime piesta ja lisäksi tehdä brownieita. Katsotaan, miten ne onnistuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti