keskiviikko 2. elokuuta 2017

Kroatian matkan ensimmäiset päivät ja ensimmäinen asu

Kroatian matkasta on vierähtänyt jo tovi, mutta en ole vielä ehtinyt kirjoitella siitä blogissa. Olimme tosiaan heinäkuun alussa Splitin alueella viikon ajan. Asuimme resortissa, mikä oli meille pienoinen yllätys; emme olleet matkaa varatessamme ymmärtäneet, että hotellimme sijaitsi isossa resortissa. Tulipahan sitäkin kokeiltua!

Ensimmäiset kaksi päivää olivat todella tuulisia ja tätä kesän alussa H&M:ltä ostamaani hattua oli aikamoinen työ pitää päässä. Tämä hattu oli kuitenkin todella hyvä etelän lämmössä, sillä muuten olisin polttanut sekä päänahkani että hiukseni kuumassa auringonpaisteessa. Ostinkin loppukesän alennusmyynneistä saman hatun myös mustana.Tämä musta trikoomekko on jo muutama vuosi sitten ostettu Gina Tricot'sta ja olen käyttänyt sitä lähes jokaisella ulkomaan reissulla siitä lähtien. Mekko on varsin viileä päällä, vaikka aluksi ajattelin, että siinä saattaisi olla kuuma. Väripilkuksi otin pinkin aikoinaan New Yorkista ostetun nahkalaukun.

Ensimmäiset päivät Kroatiassa kuluivat lähinnä altaalla rentoutuen ja erilaisia ravintoloita testaten. Kävimme myös lähellä resorttiamme olevassa pienessä kaupungissa, eli Sibenikissä. Tarkoituksemme oli käydä myös Splitissä, mutta se reissu valitettavasti kaatui aikatauluongelmien vuoksi. No, onpahan ainakin hyvä syy palata joskus Kroatiaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti