maanantai 28. elokuuta 2017

Kesän suosikkipaita


Huomenta! Tänään koittaa lopullinen paluu arkeen, sillä luennot alkavat. Alunperin luulin opintojeni alkavan vasta ensi viikolla, mutta kursseille ilmoittautuessani huomasin, että minulla ne alkavatkin jo viikkoa aikaisemmin. Onneksi aloitetaan pehmeällä laskulla, sillä minulla on tänään ainoastaan yksi luento. Niinpä yritänkin suunnata salille sitä ennen!

Viikonloppu sujui mukavasti viettäen iltaa kaasojeni kanssa. Olin leiponut mustikkapiirakkaa mökiltämme poimituista mustikoista ja muutenkin valmistanut hieman syötävää. Lisäksi tarjolla oli kuohuviiniä. Illasta tuli ainakin minun mielestäni oikein onnistunut.


Eilen tarkoitus oli käydä salilla, siivota varasto ja pistäytyä iltakävelyllä. Loppujen lopuksi kävimme salilla, unohdimme koko varaston ja illalla satoi. No, ehtiihän tässä vielä siivota varastoa! Tästä viikosta puolestaan tulee aika kiireinen opintojen, treenaamisen ja töiden ohessa, sillä viikonloppuna olen töiden lisäksi kurssilla. Lauantaina juhlitaan myös ystäväni synttäreitä ja hänen miehensä valmistujaisia.

Kuvissa näkyy muuten kesän suosikkipaitani. Ostin tämän saman puseron Stradivariuksesta sekä mustana että raidallisena ja olen käyttänyt molempia paljon. Koska kesä ei ollut erityisen lämmin, pusero ei ole ollut yhtään liian kuuma päällä. En kovin pitkälle syksyyn selviä tällaisilla vajaamittaisilla hihoilla, joten yritän ottaa nyt ilon irti.

Closetin musta hame on jo pari vuotta vanha ja on yksi luottovaatteistani. En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt sitä kesällä, mutta tänä kesänä se on ollut päälläni usein. Jotta asu ei olisi ollut liian musta, käytin Longchampin kesälaukkuani, jonka sain äidiltäni muistaakseni viime kesänä.


Nyt suuntaan salille ja sitten iltapäiväksi luennolle sekä Unicafe-lounaalle! Mukavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti