perjantai 21. heinäkuuta 2017

Lomafiiliksiä ja miehen 30-vuotissynttärit


Onpahan muuten ollut jollain tavalla aika erilainen kesäloma kuin aikaisemmin! En oikein osaa pukea fiiliksiäni kunnolla sanoiksi, mutta yritän. Suurin ero aikaisempaan oli se, etten erityisemmin odottanut loman alkua. Oli tietenkin mukava tietää, että pitkä kesäloma koittaisi pian, mutta en odottanut sitä yhtä kuumeisesti kuin ennen. Aikaisemmin olen myös ehdotomasti kieltäytynyt miettimästä mitään työhön liittyvää lomalla. Olen toki pitänyt ihan kunnolla taukoa työhommista, mutta en ole ollut aivan yhtä ehdoton kuin ennen. Ajattelin lisäksi, että kesälomalle roikkumaan jääneet esseet rasittaisivat ja harmittaisivat minua todella paljon. Toki niiden tekeminen on aika tahmeaa, mutta tahmeus ei johdu lomasta, vaan siitä, että esseet ovat varsin työläitä. Niiden naputtaminen lomalla ei ihme kyllä ole kuitenkaan harmittanut!


Aikaisempina vuosina olen suunnitellut todella paljon kaikenlaista tekemistä kesälomalle ja halunnut käydä eri paikoissa. Tänä vuonna minulla ei ollut oikeastaan mitään muita suunnitelmia kuin Kroatian reissu ja synttäribileemme kuun lopussa. Toki mökillä on myös ollut tarkoitus piipahtaa jossain välissä. Muuten ei ole ollut mitään suurempaa tarvetta tehdä mitään; on ollut ihan mukavaa haahuilla kotona ja käydä treenailemassa. Myös treenaaminen on kiinnostanut minua huomattavasti enemmän kuin aikaisempina kesinä, jolloin olen suorastaan saanut pakottaa itseni liikkumaan edes jonkin verran. Viime viikolla treenimerkintöjä kertyi kuitenkin jopa kahdeksan kappaletta - en edes muista, koska olisin viimeksi päässyt sellaisiin treenilukemiin!


Juuri ennen Kroatian lomaamme vietimme miehen lähisukulaisten kanssa hänen 30-vuotissynttäreitään. Niin kuin ehkä tiedättekin, en ole kovin kaksinen kokki. Sain kuitenkin leivottua ananas-rahkakakun ja porkkanaleivoksia, joista ensin mainittu onnistui erittäin hyvin ja viimeksi mainittu puolestaan lässähti ikävästi. Niiden lisäksi tarjolla oli pientä suolaista ja miehen siskon tekemää raakakakkua. Päivänsankarin kunniaksi juotiin tietenkin myös lasilliset kuohuvaa! Sain äidiltäni G.H. Mummin shamppanjalaseja täydentämään lasikokoelmaani. Koska vieraita juhlissamme oli juuri sopivasti 12 kappaletta, päätin käyttää pelkästään näitä laseja yhdenmukaisen ilmeen vuoksi. Isommalla porukalla sekaan heitetään vielä Villeroy & Bochin ja IKEAn shamppanjalaseja. :D


Minulla ja miehellä on reilun kuukauden verran ikäeroa, mutta näissä juhlissa myös minua muistettiin kortilla ja kuohuvalla - mikäpäs sen parempaa! Kaiken kaikkiaan juhlat onnistuivat minusta oikein mukavasti ja toimivat hyvänä lähtölaukauksena Kroatian lomallemme, josta kirjoittelen mahdollisimman pian. Myös hääjärjestelyistä on tulossa juttua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti