maanantai 17. heinäkuuta 2017

Kukkamekko ja Kämpin iltapäivätee


Iltapäivätee - mikä ihana keksintö! Olin kesäkuussa jopa kahteen otteeseen Kämpissä iltapäiväteellä, ja tässä kuvia ensimmäiseltä kierrokselta. En muuten ole ollut pitkään aikaa Salutorgetin iltapäiväteellä, joten ehkäpä pitäisi pistäytyä siellä vielä tänä kesänä! Pidän iltapäiväteestä niin paljon, että ehdotin sitä jopa omille polttareilleni aloitukseksi. Katsotaan, tarttuvatko kaasot tähän ideaan! Muuten en toivo mitään sen kummempaa polttareilleni; rento yhdessäolo on minulle tärkeämpää kuin päivä täynnä ohjelmaa. :)


On muuten ihan mahtavaa aloittaa kesä Kämpin terassilla! Iltapäivätee tarjoillaan käsittääkseni aina sisällä, mutta onneksi terassilla voi käydä vaikkapa lasillisella sitä ennen tai sen jälkeen. Suosikkiteetäni on muuten musta tee, mutta toisinaan juon myös vihreää teetä. En ole koskaan oikein oppinut pitämään valkoisesta teestä, joka on mielestäni usein kitkerää. Kämpin valkoinen tee oli kuitenkin jopa minun mielestäni todella hyvää! Mehän nimittäin maistelimme eri teelaatuja kannukaupalla niin kuin asiaan kuuluu. ;)


Tämä Dorothy Perkinsin kukkamekko oli puhdas heräteostos Zalandolta. Mietin pitkään, lyhentäisinkö mekon helmaa hieman, mutta toistaiseksi olen päättänyt antaa sen olla tuollainen kuin se tällä hetkellä on. Tässä kuvassa helma ei mielestäni ole aivan parhaimmillaan, mutta käytössä ja nimenomaan korkkareiden kanssa se toimii minusta ihan hyvin.

Jalassani olivat ikivanhat Feet Firstin mustat korkkarit, jotka ovat erittäin mukavat jalassani! Ostin ne jo kymmenen vuotta sitten Tukholmasta. Tällä kertaa mukanani oli varsin iso laukku, sillä kannoin mukanani varmuuden vuoksi varakenkiä, joille tosin ei ollut ollenkaan käyttöä. Ei vara venettä kaada vai miten se meni! Tämä beige laukku on ostos parin vuoden takaa Kreetalta, josta ostin neljä uutta laukkua itselleni! Ne ovat kyllä kaikki yhtä lukuunottamatta olleet todella kovassa käytössä, joten ostokset eivät olleet yhtään hassumpia!


Mies palasi tänään töihin loman jälkeen ja minunkin pitää nyt tarttua kouluhommiin. Pitää vielä lukea muutama artikkeli esseitäni varten, jotka saan toivottavasti tällä viikolla palautettua. Sitten olisikin 120 opintopistettä kasassa fuksivuodelta - ei hassumpi suoritus, vaikka itse sanonkin! Nyt tosin pitäisi saada aloitettua tuo kirjoittaminen, että se voikin tuntua tahmealta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti