perjantai 14. heinäkuuta 2017

Juhla-asu

Hääjärjestelyt ovat jo kovalla tohinalla menossa eteenpäin, mutta kirjoittelen niistä erikseen oman postauksensa. Palataan kuitenkin hetkeksi vielä kesäkuun puolelle, jolloin juhlittiin isoäitini 90-vuotisjuhlia Oulussa. Ostin juhlia varten Stockan Hulluilta Päiviltä Ralph Laurenin musta-valkoisen mekon ja yhdistin siihen Unisan mustat korkkarit sekä Furlan kirjekuorilaukun. Mekko on mielestäni ihana, mutta vaikka pesin sen täysin pesuohjeen mukaisesti, tuo valkoinen osa nappasi itseensä hieman mustaa väriä ja on nyt vaaleanharmaa. Ai että, kun harmittaa! Saisikohan sen puhdistettua jossain pesulassa? Tein muuten juhlapäivänä hiuksiini loivia kiharoita, mutta kuvanottovaiheessa loppuillasta ne olivat jo lässähtäneet.


Juhlat olivat enemmän kuin onnistuneet, ja itse synttärisankarikin jaksoi puolilleöin saakka! Mieheni toimi juhlissa kuvaajana ja nyt kesän aikana pitäisikin koostaa onnistuneimmista otoksista valokuvakirja isoäidilleni muistoksi. En ole moneen vuoteen tehnyt valokuvakirjoja, mutta muistelisin niiden kasaamiseen kuluvan tuntitolkulla aikaa. Tosin ennen siihen ryhtymistä pitäisi vielä valita sopivat ja käsitellä ne.

Mies rakentaa parhaillaan terassikalusteita ja minä puolestani puhdistin eilen rikkaruohot sekä sammaleet etupihan laattojen väleistä. Taidan pistäytyä seuraavaksi pienellä kävelyllä ja hakea muutaman Zalando-paketin lähi-Ärrältä samalla reissulla. Häihin tilaamani kengät ovat nimittäin saapuneet - toivottavasti ovat sopivat! Mukavaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti