maanantai 5. kesäkuuta 2017

Viikon aluksi

Onpahan ollut taas taukoa blogista; voinette arvata, että kiirettä on taas pitänyt! Lomaan on minulla enää pari viikkoa aikaa ja sitä ennen pitää saada tehtyä vielä yhtä jos toista! Eilen hoidin oikeastaan koko päivän työhommia ja tänään puolestaan opintoasioita treenaamisen lisäksi. Sain nimittäin vihdoin ja viimein tehtyä Helsingin yliopiston TVT-opinnot. Aika tiukille meni, sillä kurssia ei järjestetä enää ensi lukuvuotena ja tämä oli viimeinen tenttimahdollisuus. Selvitin tentin kuitenkin 98-prosenttisesti oikein, eli olen enemmän kuin tyytyväinen! Nyt pitäisi vielä tehdä yksi tentti kesäkuun lopussa sekä raapustaa kaksi esseetä kasaan ennen kuin voin aloittaa opinnoista kesäloman. Aion heinäkuun vain relata ja yritän elokuussa sitten aloittaa kandin tekemistä.

Tänään olen TVT-opintojen lisäksi katsonut erään verkkoluennot ja käynyt sekä tanssitunnilla että salilla; viimeisestä tuplatreenipäivästä taitaakin olla yli kaksi vuotta aikaa! Huomenna yritän myös vetää tuplatreenin sekä nähdä ystävääni. Myös yksi verkkoluento olisi hyvä saada katsottua; minulla on yhdeltä kurssilta vielä neljä luentoa rästissä. Yritän saada ne katsottua tämän viikon aikana.


Asu on jo parin viikon takaa niin kuin kuvastakin voi päätellä. Kyseessä on ihan arkinen asu, joten siksi jalassa ovat taas Anna Fieldin mustat tennarit. Olen tosin nyt useamman käyttökerran jälkeen todennut, että tennareiden pohjat ovat minulle aivan liian ohuet. Pitääkin katsella, jos löytäisin samantyyppiset tennarit paksummalla pohjalla jostain. Tennareiden kanssa puin Stradivariuksen mustan perusmekon, jota olen käyttänyt todella paljon! Espritin sininen yläosa on jo useamman vuoden vanha, mutta mielestäni edelleen varsin käyttökelpoinen. Pidän tällaisesta vauvan vaaleansinisestä, baby bluesta, vaikka tiedänkin sen jakavan mielipiteitä. Sinisen yläosan kaveriksi ja muuten mustaa kokonaisuutta tasapainottamaan sopii mielestäni hyvin Ralph Laurenin konjakinvärinen laukku!

Koti kaipaisi kipeästi siivousta ja pitäisi vielä katsoa yhtä työasiaa huomiseksi. Taidan tässä välissä kuitenkin lakata kynnet uudelleen ja katsoa hieman Netflixiä! Mukavaa viikon alkua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti