maanantai 26. kesäkuuta 2017

Ohi on!

Viimeistelin tänään tämän lukuvuoden viimeiset tentit, jee! Toisesta sain tulokset heti (Sain tentistä nelosen.), mutta toisen tentin tuloksia pitää vielä odotella. En juhannuksena (yllättäen) jaksanut opiskella, mutta otin eilen ja etenkin tänään aikamoisen loppukirin. Huomenna pitää viimeistellä vielä työasioita ja aloittaa esseitä, mutta tärkeintä tällä hetkellä on kuitenkin se, että tentit ovat vihdoin ja viimein ohi!

Tarkoitukseni oli lähteä suoraan salille viimeisen tentin jälkeen - vaihdoin jopa treenivaatteet ylleni ennen tenttejä. No, tietenkin ukkonen alkoi heti viimeisen tentin loputtua jyristä, joten päätin lykätä salille lähtöä. En nimittäin yhtään halua olla ulkona ukkosella; sisällä se ei pelota minua, mutta ulkona olen kauhuissani, kun jyrisee ja salamoi.

Kirjoittelen juhannuksesta ja muutenkin kesä- samoin kuin toukokuun tapahtumista vielä myöhemmin, kun ajatus kulkee hieman paremmin. Nyt nimittäin tuntuu siltä, että kykenen korkeintaan tuijottamaan jotain sarjaa tai lukemaan jotain aivan muuta kuin koulukirjaa.


Ennen kuin nollaan ajatukseni aivan täysin, ajattelin vielä esitellä yhden asun, joka on otettu jo toukokuussa. Tämä Anna Fieldin sininen pitsimekko on minusta todella ihana ja käytän sitä aika  usein kesäisin. Ihan hellekelin mekko se tosin ei ole, sillä kangas on melko paksua. Tällaiseen viileään alkukesään (tosin nyt taidetaan kyllä olla jo keskikesän puolella) se tosin sopii hyvin, etenkin Zaran yläosaan yhdistettynä.

Ralph Laurenin laukku on mielestäni jotenkin raikas siniseen mekkoon yhdistettynä. Korkkarit ovat uusimmat Unisan avokkaani, mutta ne eivät nurmikon seasta juurikaan näy tässä kuvassa. Myös hiukset ovat kerrankin kuvassa hyvin, sillä olen juuri tullut kampaajalta.

Nyt jyrisee oikein kunnolla ja läppärin akku loppuu (en uskalla yhdistää sitä tässä jytinässä verkkovirtaan), joten on aika lopetella. Mukavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti