keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Kuukauden kauheimmat ja parhaimmat hetket: toukokuu ja kesäkuu

Kevätkiireissä toukokuun hetket jäivät kokonaan julkaisematta, joten tässä tulee kesäekstra: touko- ja kesäkuun kauheimmat ja parhaimmat hetket yhdellä kertaa! Koko ensimmäinen opintovuosi on ollut aikamoista haipakkaa, mutta nyt minulla on 101 opintopistettä kasassa! Niitä pitäisi kaiken kaikkiaan kertyä 121, kunhan maanantain tentin ja kyseisen kurssin muut suoritukset on arvioitu ja kunhan saan ne esseet tehtyä. Voitte arvata, etten ole vieläkään saanut niitä tehtyä (tai edes aloitettua).

Touko- ja kesäkuun kauheimmat hetket
  • Kauheinta oli tähän asti vaikein tentti, eli tilastomatematiikka. Tentti oli todella soveltava, mutta sain siitä kuitenkin kolmosen. Tuntui siltä kuin olisin saanut vitosen, sillä tentti oli niin vaikea!
  • Työkiireet yhdistettynä viimeisiin koulutöihin tuntuivat lähes musertavilta. Tein kuitenkin yhden asian kerrallaan valmiiksi ja selvisin
Touko- ja kesäkuun parhaat hetket
  • Koulun loppuminen toukokuun alussa oli tervetullut hengähdystauko. Vaikka tein vielä kolme tenttiä tämän jälkeen ja palautin erilaisia tehtäviä, tuntui kuitenkin siltä, että aikaa on muuhunkin kuin kouluhommiin ja töihin.
  • Pääsin vihdoin ja viimein treenaamaan säännöllisesti! Olen käynyt sekä salilla että tanssitunneilla ja tunnen itseni pitkästä aikaa taas omaksi itsekseni!
  • Olen ylipäätään ollut todella energinen ja aikaansaava, vaikka yleensä tässä vaiheessa olen aivan loppu. 
  • Olen vihdoin saanut siistittyä etupihaamme, se nimittäin oli todellinen viidakko! Tänä kesänä laitamme takapihan kuntoon ja etupihan laitto jää ensi kesään. Yritän silti parhaani mukaan siistiä siitä mahdollisimman kivan näköisen. Seuraavaksi hyökkään laattojen välien kimppuun, jotka ovat täynnä rikkaruohoja ja sammalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti