perjantai 5. toukokuuta 2017

Viimeinen koulupäivä!

Ensimmäinen vuoteni yliopistossa on nyt lähes kokonaan ohi, sillä minun viimeinen koulupäiväni oli eilen ja tänään minulla oli tentti, joka tosin ei välttämättä mene läpi. Nyt keväällä pitäisi saada tehtyä vielä kaksi tenttiä ja kesällä yksi. Jos hyvin käy, saan raavittua kasaan noin 120 opintopistettä ensimmäisen vuoteni päätteeksi! Kirjoittelen vapusta vielä tarkemmin myöhemmin, mutta muuten kulunut viikko on kulunut lähinnä tilastomatematiikkaa päntäten, josta siis oli tänään tentti. Tentissä vieressäni istunut ystäväni muuten sanoi, että huokailin todella syvään tenttiä tehdessäni. Täytyy kyllä sanoa, etten olisi uskonut lukion jälkeen törmääväni enää tilastomatematiikkaan, mutta väärässä olin!

Nyt pitäisi ahkerasti lukea parin viikon päässä häämöttävään tenttiin, mutta olen päättänyt ottaa tämän illan hieman rennommin. Mies lähti laivalle juhlimaan ystävänsä synttäreitä, joten olen ihan yksin kotona. Suunnitelmissa tosin ei ole mitään ihmeempää; lähinnä vähän siivousta ja huomisen baletti-illan vaatteiden valintaa.

Vaatteista puheen ollen saatan hyvinkin päätyä tähän kuvassa olevaan mekkoon myös huomenna. Kyseinen asu on jo muutaman viikon takaa, kun pistäydyimme kaverini yhdistetyillä synttäreillä ja tupareissa. Mekko on Dorothy Perkinsin ja tilasin sen tietenkin Zalandolta. Ehkä näin keväällä ei ole kovinkaan tyypilllistä pukeutua kokomustaan, mutta onneksi Furlan pinkki kirjekuorilaukku hieman piristää yleisilmettä!


Uuden mekon lisäksi esittelyssä ovat myös uudet Unisan korkkarini, jotka ovat myös Zalandolta. Kaipasin nimittäin uutta paria vanhojen rinnalle ja olen todennut Unisan lestin toimivan erinomaisesti omissa jaloissani.
Hiukset olivat nutturalla, joka on kuvissa jo hieman kärsinyt pitkän päivän jäljiltä. Osaan yleensä tehdä nutturan todella hyvin, mutta kyseisenä päivänä se ei tietenkään onnistunut. Höh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti