perjantai 26. toukokuuta 2017

Viikonloppua kohti!

Tänään on ollut ihan maanantaifiilis eilisestä helatorstaista johtuen! Eilinen meni aika pitkälti TVT-opintoja tehden. Mikäli saan kurssin viidestä eri lähtötasotestistä täydet pisteet, saan 100 pistettä varsinaiseen tenttiin. Olen saanut jo neljästä osiosta täydet, mutta yhdestä osiosta puuttuu vielä pisteitä. Yritän saada kyseisen osion tehtyä valmiiksi huomenna, jotta voin ilmoittautua tenttiin ja päästä siitä vielä toivottavasti läpikin. Kyseistä kurssia ei ole enää tarjolla syksyllä, joten siitä on pakko päästä nyt läpi.

Nyt kun kerran aloitin opinnoista kertomisen, ajattelin jatkaa sitä vielä hieman. Pääsin nimittäin tilastomatikan tentistä kirkkaasti läpi enkä voisi olla onnellisempi! Pelkäsin nimittäin, että joutuisin uusimaan sen, sillä tentti oli todella vaikea. Läpi kuitenkin päästiin, jee!


Hoidin tänään muutamia juoksevia asioita ennen töitä; hain muun muassa parit mekot ja yhden hameen ompelijalta, jossa ne olivat fiksattavina. Vielä kun saisin parit kengät vietyä suutariin korkolappujen vaihtoon ja varattua suuhygienisti- ja erään lääkäriajan, alkaisivat tärkeimmät pikkuhommat olla hoidossa. Mikä siinäkin on, että kaikenlaisia pikkujuttuja lykkää lykkäämistään vain todetakseen, ettei niiden hoitamiseen mene juuri ollenkaan aikaa - sitten kun hommaan todella tarttuu? Sama homma oli kuun alussa veroilmoituksen teossa; lykkäsin ja lykkäsin sitä, kunnes vihdoin rupesin tekemään ilmoitusta. Eikä siihen mennyt puolta tuntia pidempään, vaikka kaikenlaista ilmoitettavaa olikin niin vuokratuloista, matkakuluista kuin kotitalousvähennyksestäkin.

Kuvassa oleva asu on muuten viime viikolta. Pyörähdin eräällä opintokäynnillä sivuaineeseeni liittyen ja sonnustauduin Stradivariuksen harmaaseen mekkoon, jonka hankin muistaakseni Roomasta. Yhdistin siihen Zaran mustan yläosan ja Anna Fieldin mustat tennarit, jotka ovat suunnilleen kasvaneet kiinni jalkoihini. Käytän niitä nimittäin todella paljon tällä hetkellä!

Huomenna olisi vielä yksi työpäivä jäljellä ennen viikonloppuun virittäytymistä! Kesälomakin lähestyy jo kovaa vauhtia, mutta sitä ennen pitäisi saada vielä monta työ- ja opiskeluasiaa hoidettua. No, yksi asia kerrallaan on tähänkin asti ollut ihan toimiva tapa hoitaa asioita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti