keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Vanhan kertausta


Pukeuduin viime sunnuntaina Porvoon reissulle asuun, joka minulla oli reilu vuosi sitten päällä. Espritin mekko on todella mukavan tuntuinen päällä samoin kuin Unisan luottosaappaani. Longchampin laukku on mielestäni ihana, mutta olen hieman tyytymätön sen laatuun. Laukku on nimittäin kulunut takaa ja mielestäni näin laadukkaan laukun pitäisi kyllä kestää paremmin. Käyttö on nimittäin ollut aika vähäistä.


Reilu vuosi sitten ostin todella paljon huiveja, etenkin Lindexistä. Nyt olen aika hyvin pystynyt hillitsemään itseni eikä uusia huiveja ole tarttunut mukaan. Ajattelin oikeastaan huomenna taas kerran tutkia huivikokoelmaani ja pohtia, siirränkö joitain huiveja kirppiskasaan. Ajattelin muutenkin tehdä jälleen kerran perusteellisen vaatekaapin siivouksen ja siirtää kesävaatteet esille. Tarkoitus olisi nimittäin varata taas kirppispöytä, jotta saisin vaatteita ja muuta ylimääräistä tavaraa eteenpäin. Pitäisi vain löytää jokin hyvä itsepalvelukirppis - jokakertainen ongelma!

Jossain vaiheessa pitäisi myös siivota ulkovarasto, sillä emme muuton aikana jaksaneet yhtään käydä läpi varaston tavaroita. Sieltä löytyisi myyntiin ainakin pari lamppua ja varmasti paljon muutakin! Muutenkin koti kaipaa normaalin viikkosiivouksen lisäksi perusteellisempaa puunausta; ainakin ikkunat pitäisi pestä ja piha haravoida. Ehkä saisimme jossain vaiheessa tuparitkin pidettyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti