keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Uuden viikon tunnelmia

Tämä viikko on sillä tavalla ihan mahtava, että minulla ei ole yhtään kahdeksan aamua. Se tarkoittaa sitä, että aamulla saa nukkua vähän pidempään, mikä on ihan mahtavaa. Tulen nimittäin yleensä vasta kymmenen aikaan kotiin töistä, joten yöunet jäävät kahdeksan aamuina aika vähäisiksi. Etenkin kun ihan heti kotiin tultuaan ei pääse nukkumaan ja aamulla pitää kuitenkin herätä jo ennen kuutta.

Minulla on tänään vapaapäivä koulusta, mutta heräsin silti jo ennen seitsemää. Tilasin Hulluilta päiviltä testiin Ralph Laurenin mekon, mutta en ole ihan varma, onko se juuri sitä mitä haluan. Onneksi mekon voi aina palauttaa, jos se ei ole sopiva! Tilasin itselleni myös Sauson nahkakäsineet, sillä hukkasin yhdet monta vuotta vanhat käsineet muutama viikko sitten. Mitään muuta en sitten ajatellutkaan hankkia Hulluilta päiviltä.


Koska heräsin aikaisin, päätin samalla hoitaa pari kouluhommaa pois alta vastaamalla jälleen yhteen luentotenttikysymykseen. Minulla oli eilen tentti, joka toivottavasti meni ihan hyvin. Nyt pitääkin alkaa lukea muuta tentti- ja esseekirjallisuuutta! En eilen tentin jälkeen jaksanut tarttua yhteenkään kirjaan, mutta nyt pitää ryhdistäytyä.


Seuraavaksi siirryn kirjaston kautta kampaajalle ja sitten töihin. Huomenna pitäisi kirjoittaa erään minitutkimuksen pohdintaosuutta jossain vaiheessa. Viikonloppuna puolestaan osallistun jälleen yksiin vuosijuhliin ja sunnuntaina olen menossa käymään Porvoossa. Tekeminen ei siis lopu kesken!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti