torstai 13. huhtikuuta 2017

Tuulinen päivä

Huomenta ja mukavaa kiirastorstaita! Kasvatin rairuohon niin aikaisin tänä vuonna, että se ehti jo kuolla ennen pääsiäistä. Niinpä laitoin viime sunnuntaina ohraruohon siemeniä itämään ja nyt näyttää siltä, että ne ehkä juuri ja juuri ehtivät kasvaa pääsiäiseksi. Elämme siis jännittäviä aikoja! :D


Asu on maanantailta, jolloin illasta tuuli oli todella voimakas. Olin ihan hämmästynyt siitä, miten lyhyessä ajassa keli saattaa muuttua ihan erilaiseksi! Hiukset tosin olivat päivän jäljiltä jo valmiiksi takussa, joten pipon ja tuulen tekemä kampaus ei tilannetta muuttanut oikein suuntaan taikka toiseen. Blogissani on aika vähän nähty kuvia päällysvaatteistani, joten ajattelin tällä kertaa esitellä teille Zaran mustan villakangastakkini. Koska sen kaulus on varsin avonainen, yhdistän siihen yleensä aina Visbyn Åhlénsista jo kymmenen vuotta sitten ostamani mustan villahuivin. Se on varmaankin kaikista vanhin käytössäni olevista huiveista!

Ostin viime kesänä Lissabonista Luvana Ulisses -kulttimerkin helmenharmaat hansikkaat, joita suoraan sanottuna unohdin käyttää syksyllä. Hanskoissa ei ole vuorta, joten ne eivät sovellu talvikäyttöön ollenkaan. Niinpä kelien lämmettyä nappasin hanskat heti käyttöön ja täytyy kyllä sanoa, että olen erittäin tyytyväinen niiden laatuun. Mustan Your FACEn pipon puolestaan ostin syksyllä ja se on ollut talven suosikkipiponi. Minulla on paha tapa hukata pipoja, joten toivon tämän pysyvän tallessa vielä pitkään!


Muuten asu on aika peruskauraa, sillä siinä on monia luottovaatteitani. Harmaa huivi on muistaakseni Lindexiltä. En yleensä pidä lyhyistä huiveista, mutta tässäkin poikkeus vahvistaa säännön. Kyseinen vaaleanharmaa huivi on nimittäin yksi suosikeistani!

Nyt pääsiäisen aikaan minun pitäisi saada kirjoitettua oppimispäiväkirja käytännössä kokonaan, laadittua yksi essee ja luettua tenttikirjoja. Eilen kirjoitin erästä toista esseetä ja hoidin työhommia, joten nyt taitaa olla aika jatkaa niitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti