perjantai 14. huhtikuuta 2017

Tennarit esiin!

Huomenta! Kelit lämpenevät pikkuhiljaa, mutta ainakin tuulisilla keleillä on minusta ollut vielä aika viileää kevättakissa. Olen kuitenkin rohkeasti siirtynyt jo käyttämään tätä muistaakseni vuosi sitten ostamaani Onlyn tummansinistä takkia. En tosiaan ole aikaisemmin pitänyt tummansinisestä, mutta viimeisen parin vuoden aikana vaatekaappiini on kertynyt useampikin tummansininen vaate! Tämä takki on mielestäni kivan mallinen, joten käytän sitä usein. Yhdistin siihen Your FACEn tupsupiponi sekä syksyllä ostamani Balmuirin vaaleanlilan kashmirhuivin. Olen sen verran vilukissa, että olen pitänyt vielä tiukasti pipon päässä, vaikka monet näyttäävät pärjäävän jo ilmankin. H&M:n mustat sormikkaat ovat oikeastaan miesten osastolta, mutta sopivat jopa minun minikäsiini ihan hyvin!


Näin kevään tultua olen voinut vihdoin vaihtaa talvikengät kevyihin tennareihin! Taisin ostaa nämä viime kesänä Marks & Spencerin alennusmyynneistä ja olen onnistunut pitämään ne vielä ainakin toistaiseksi valkoisina. Longchampin musta Le Pliage -laukku on ehkä hieman tylsä valinta, mutta siihen mahtuu paljon tavaraa!

Espritin harmaa pusero on taas yksi luottovaatteistani samoin kuin nämä Crockerin farkut. Keltainen huivi taitaa olla viime vuoden huivihullutukseni ostoksia Lindexiltä; se piristää mielestäni ihanasti muuten jokseenkin tylsähköä asua. Olen muuten etsinyt itselleni harmaata kashmirpaitaa. Löysin yhden Marks & Spenceriltä, mutta ajattelin vielä katsoa, löytyisikö itselleni istuvampi malli sittenkin Massimo Duttilta. Minulla on yksi kashmirpusero kummaltakin merkiltä ja Massimo Duttin malli istuu ehkä minulle aavistuksen paremmin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti