torstai 27. huhtikuuta 2017

Kuukauden kauheimmat ja parhaat hetket: huhtikuu

Kun mietin, mitä huhtikuusta jää mieleen, päällimmäisenä ajatukset suuntautuvat älyttömään koulutehtävien määrään. En muista toista periodia, jossa olisi ollut näin paljon palautettavia tehtäviä! Törmäsin pari viikkoa sitten lapsuudenkaveriini UniCafessa, joka kertoi, ettei hänen koulutuksessaan ole juuri ollenkaan kontaktiopetusta. Minä puolestani totesin, että meillä kontaktiopetusta on todella paljon ja suurin osa siitä on lisäksi pakollista. :D

Palautin äsken erään työlään oppimispäiväkirjan. Tällä viikolla on myös saatu valmiiksi kaksi muuta esseetä, jotka ovat enää pientä viilausta vaille valmiit. Minun oli tarkoitus lukea vielä viimeinen kappale tenttikirjasta loppuun, mutta en kyllä millään enää jaksa. Ehkäpä menen ajoissa nukkumaan ja luen sen aamulla ennen luennolle lähtöä!

Huhtikuun kauheimmat hetket
  • Järkyttävä määrä kouluhommia; tuntuu että työmäärä lisääntyy periodi periodilta. En taida uskaltaa edes ajatella, millainen ensi lukuvuosi on tätä menoa!
  • Vappupiknikki näyttää aika epätodennäköiseltä. Olen liian vanha palelemaan ulkona räntäsateessa!
  • Olen yrittänyt päntätä tilastomatematiikan perusteita tenttiä varten. Tilanne näyttää todella huonolta ja pelkään, ettei tentti mene läpi!

Huhtikuun parhaat hetket 
  • Pääsiäinen tarjosi ihanan irrottautumisen arjesta! Ehdin siivota kotona, tehdä koulu- ja työhommia pois alta sekä tehdä pihatöitä. Lisäksi sain luettua ison pinon kotiin kasautuneita naistenlehtiä!
  • Viime pääsiäisenä jäin ilman Mignon-munia, mutta tänä pääsiäisenä onnistuin hankkimaan niitä käsiini useammankin kappaleen!
  • Olen saanut vähän paremmin treenirutiinista kiinni! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti