perjantai 21. huhtikuuta 2017

Kiharoita

Jaksoin pääsiäisenä olla niin reipas, että kiharsin hiukseni! Ostin Glitteristä jo syksyllä supersuosittuja hair rollerseja, mutta olen ollut aika laiska käyttämään niitä. Pääsiäisenä kuitenkin innostuin ja sain alle tunnissa tällaiset loivat kiharat aikaiseksi. Jos olisi ollut aikaa pitää rullia pidempään, kiharat olisivat varmasti olleet vieläkin voimakkaammat. Huomasin myös, että hiusten rullaamisessa pitää olla huolellinen, etteivät hiukset sotkeudu rullan ympärille. Niin nimittäin kävi, kun kärsimättömänä rullailin vähän sinne päin.


Mekko on Zalandosta ostettu ja merkiltään Anna Field. Heidän mallistostaan olen löytänyt  useita kohtuuhintaisia ja hyvin omalle kropalleni sopivia mekkoja! Tämä mekko sopii hyvin arkeen tai sitten vaikkapa pääsiäisruokailuun niin kuin kyseisellä käyttökerralla. Nilkkurit ovat jälleen vanhat tutut Pier One -merkkiset ja laukku puolestaan Selected Femmelta.

Viikko alkaa vähitellen olla kasassa, joskin minulla on vielä huomennakin töitä. Huomenna illalla puolestaan olisi luvassa erään kaverini yhdistetyt synttärit ja tuparit; täytyykin hommata vielä viimeinen osio hänen lahjaansa! Sunnuntaina puolestaan on pakko saada luettua urakalla tenttikirjallisuutta ja viimeistellä esseitä. Tässä periodissa minun pitää palauttaa kolme esseetä ja yksi oppimispäiväkirja. En tiedä, missä välissä meinaan lukea tentteihin!

Nyt suuntaan aamupalan kautta luennolle! Mukavaa viikonlopun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti