maanantai 17. huhtikuuta 2017

Keväisempi asu ja ajatuksia kuluttamisesta

Huh ja puuh, onpahan ollut taas tekemistä! En saanut perjantaina tai lauantaina oikein mitään koulutöitä tehtyä, mutta eilen sain sentään tehtyä oppimispäiväkirjaa. Täytyy sanoa, että kyseinen kurssi on kyllä todella työläs enkä jaksa millään odottaa, että se on vihdoin ohi!

Tämä asu on viime viikolta ja nähty jo aikaisemminkin blogissani, tosin eri laukulla. Asuun yhdistyy taas monta eri luottovaatettani ja tämänkertaisesta yhdistelmästä pidän ehkä toistaiseksi eniten. Uusi Selected Femmen musta mokkapintainen clutch tosin ei kuvassa oikein näy, mutta eiköhän sitä tule esiteltyä blogissa vielä uudelleenkin. Nilkut ovat Pier One -merkkiset, hame TWINTIPiltä ja pusero Reflexiltä. Huivi on viime kesän ostos H&M:ltä ja kuosiltaan minusta aivan ihana!


Kun aloitin blogin, oli yhtenä tavoitteenani koostaa itselleni unelmien vaatekaappi, joka koostuisi luottovaatteistani. Kyseessä taitaa olla ikuisuusprojekti, mutta viikonloppuna vaatekaappia läpikäydessäni huomasin kyllä edistystä parin vuoden takaiseen tilanteeseen. Olen muutenkin todennut, että yhä useammin päälle eksyy luottovaatteita, joita käytän todella usein. Voisi siis todeta, että hyvällä tiellä ollaan! Harvoin tulee myöskään sellaisia hetkiä, ettei minulla olisi mitään päällepantavaa.

Olen muutenkin yrittänyt  hieman järkevöittää kuluttamistani ja miettiä tarkemmin, tarvitsenko oikeasti himoitsemaani vaatetta ja onko sille todella käyttöä. En todellakaan aina onnistu tässä, mutta huomaan kyllä muutoksia ostotottumuksissani. Yritän myös panostaa laatuun ainakin kengissä ja laukuissa; viime aikoina olen kiinnittänyt huomiota myös huivien ja jonkin verran myös vaatteiden materiaaliin. Yritän myös käyttää vaatteet ihan loppuun asti ja viedä esimerkiksi liian pitkiä mekkoja ompelijalle korjaukseen. Olen myös huomannut, että olen viimeisen parin vuoden aikana tehnyt vähemmän hutiostoksia kuin ennen. Ihan hyvällä tiellä mielestäni siis ollaan, vaikka varmasti paljon parannettavaakin on vielä!

Huomenna pitäisi taas palata arkeen, mutta sitä ennen yritän vielä saada koulutöitä tehtyä ja yrittää samalla myös nauttia vapaapäivästä. Seuraavaksi tosin aion suunnata salille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti